U subotu, Arena Centar je pod maskama!


Fašnička republika Arena Centar by blog My little Zagreb

Ovog vikenda cijela Arena štorija i tradicionalna *pet zvjezdica ponuda* dobiva novu - razigranu, rasplesanu i nasmijanu - dimenziju, onu fašničku. Jer vrijeme je da, nakon siječanske postblagdanske deprice i pustimedaspavam dijela godine, nabacimo osmijeh i prepustimo se ludiranju. Jer, zašto ne bismo? Ponude i zabave za vikend, dakle, sigurno neće nedostajati. A većina njih oduševit će vaše najmilije, klince i klinceze pogotovo. Omiljeni vam Arena Centar u subotu će će postati arena jedne druge republike - one Fašničke.

Objavljeno: 23.02.2017.

A touch of Italy – duh Mediterana u novoj Yamamay kolekciji

Puderaste nijanse inspirirane prvim zrakama sunca i ženstvena čipka kao najpoželjniji vjesnici proljeća.

Objavljeno: 23.02.2017.

Sport Vision - sve za nogomet na jednom mjestu

Kada je nogomet u pitanju, sve je podređeno jednom cilju – pobjedi! Nike, adidas ili Umbro? U Sport Vision su stigle nove kolekcije uz koje vi postavljate pravila na terenu.

Objavljeno: 23.02.2017.

Reebok "C klub" za nove generacije kreativnih predvodnika

Zahvaljujući zajedničkoj viziji i sofisticiranom stilu svjetskih zvijezda, Reebok nas i ovog proljeća podsjeća kako je Classic uvijek u modi. U suradnji sa supermodelom Gigi Hadid i čuvenim reperom Kendrickom Lamarom, Reebok predstavlja posve novo lice legendarne tenisice iz 1985. – Ultra modernu retro siluetu Club C.

Objavljeno: 22.02.2017.

Proljetno lice jeansa donosi Liu Jo

Naglašena ženstvenost i casual-chic stav savršeno opisuju novu Liu Jo Jeans kolekciju za proljeće/ljeto. Proljetno denim izdanje posebno je dizajnirano za dolazak toplijih proljetnih dana.

Objavljeno: 22.02.2017.

Odlična ponuda u trgovini Top Shop

Posjetite Top Shop trgovinu u prizemlju Arena Centra i iskoristite posebne ponude koje vrijede do kraja veljače.

Objavljeno: 21.02.2017.

U subotu, Arena Centar je pod maskama!

Datum održavanja: 25.02.2017.

Za najmlađe kreativce sljedeće subote, 25.veljače, Arena Centar organizira veseli maskenbal u sklopu kojega posjetitelje i djecu uz pregršt zabave očekuju i vrijedne nagrade. Sa službenim početkom u 10 sati ujutro, predškolci ali i oni nešto stariji mogu se okušati u plesu, pjesmi te prilici da u finalu za svoj trud budu i nagrađeni.

Objavljeno: 17.02.2017.

Dođi i druži se s Mašom i Medvjedom!

Datum održavanja: 26.02.2017.

Ovu nedjelju, 26. veljače, Maša i Medvjed posjetit će trgovinu dm prodavaonice u Arena Centru od 18 do 19 sati, kako bi se podružili sa svojim malim fanovima ususret velikog obiteljskog spektakla na ledu! Razveselite svoje klince i klinceze i povedite ih na veselo druženje s omiljenim im junacima iz crtića.

Objavljeno: 22.02.2017.