Ludo dobar vikend u Arena Centru: otvara se 5 novih trgovina

Najzeleniji shopping centar u gradu

Poklon kartica Arena Centra


Otvorena prva hrvatska trgovina RESERVED

Dugo očekivano otvorenje trgovine jednog od napopularnijih modnih brandova RESERVED održano je prošle subote u zagrebačkom Arena Centru. Posjetitelji trgovine imali su priliku razgledati najnovije kolekcije za žene, muškarce i djecu i uživati u dobroj glazbi DJ Ree, ispijanju pjenušca te RESERVED darovima.

Objavljeno: 20.10.2014.

Dječje kulinarske radionice u ozbiljnoj zezaonici Kupid

Ukoliko vam se štivo na internetu svodi na tekstove Kako prokrijumčariti povrće u obrok koje će moje dijete pojesti i glavna vam je preokupacija nagovoriti dijete da uživa u cvjetači, a to baš ne funkcionira kako biste htjeli, najveselija dječja kuhinja u gradu Sana Culina ima rješenje za vas – vesele i zdrave, dječje, kulinarske radionice 18. i 19. listopada u Arena Centru, na 1. katu, u ozbiljnoj zezaonici Kupid.

Objavljeno: 14.10.2014.

Brojne zvijezde uživale na velikom partyju modnog branda RESERVED

Veselje, dobra atmosfera i dobra glazba obilježile su sinoćnji veliki party u Laubi održanog povodom dolaska popularnog modnog branda RESERVED u Hrvatsku. Brojni uzvanici i poznate osobe uživali su u bogatom programu i odličnim nastupima Sare Renar, grupe Detour i DJ Ree. Obožavateljice branda Nevena Rendeli, Tatjana Jurić, Anita Dujić Veljača, Iva Šulentić, Larisa Navojec i Iris Androšević Pinjuh za ovu su priliku nosile originalne RESERVED odjevne kombinacije

Objavljeno: 18.10.2014.

Every Drop Counts – Intersport i Reebok Vam predstavljaju treninge Les Mills-a

U subotu, 18.10.2014. godine, u Arena Centru Zagreb, Intersport i Reebok u suradnji sa najboljim fitness klubovima u gradu, organiziraju predstavljanje Les Mills treninga.

Objavljeno: 17.10.2014.

Europski modni brand MOHITO stigao je u Hrvatsku

Današnje veliko otvaranje prve MOHITO trgovine u Arena Centru u Zagrebu održano je uz darove za prve kupce, ispijanje pjenušca, odličnu glazbu DJ Miss Kali. Poznate glumice i ljubiteljice elegancije Ecija Ojdanić, Ana Begić Tahiri i Iva Mihalić na otvorenje su stigle u svojim kombinacijama MOHITO odjeće i modnih dodataka iz najnovijih kolekcija.

Objavljeno: 17.10.2014.

Samo ovaj vikend!

Pozivamo vas da u trgovini Orsay po povoljnim cijenama odaberete nove moderne komade tople odjeće. Očekuje vas odličan popust: 30 % niže cijene jakni i kaputa.

Objavljeno: 17.10.2014.