Arena Centar: prvi ekskluzivni LEGO store otvara se u rujnu

Fashion brand RESERVED dolazi u Arena Centar

Poklon kartica Arena Centra

Zagreb Shopping iskustvo bez premca

Vaša (idealna) gastro destinacija


Sportina: u jesen s novom kolekcijom

Posjetite trgovinu Sportina gdje Vas očekuju top trendovi za sljedeću sezonu.
Provjerite našu ponudu: jakne od umjetne kože, suknje, kvalitetne traperice, veste u casual stilu urbanih modnih marki kao što je Marx, koji je i ovoga puta pripremio vrlo moderne komade odjeće.

Objavljeno: 29.08.2014.

Odlične papuče BOSA NOGA nabavite u Malim tragovima

Prodavaonica MALI TRAGOVI nudi najbolje papuče za vrtić i školu! Papuče BOSA NOGA napravljene su od prirodnih materijala i vrlo su povoljne. U njima će Vaše dijete uživati kao da hoda bosonogo.

Objavljeno: 28.08.2014.

Neka ljeto potraje što duže uz dizajnerski nakit Zlatarne Celje

Ljubitelje unikatnog i bezvremenski dizajniranog nakita oduševit će nove kolekcije Zlatarne Celje inspirirane ljetnom toplinom. Opušteni ljetni glamur i energija koju nam donose ljetni mjeseci pretočeni su u zadivljujuće kolekcije koje potpisuju dizajnerice Olga Košica i Zdenka Šamec.

Objavljeno: 28.08.2014.

U kemijskoj čistionici Lemia - popust na čišćenje odijela

Cijeli mjesec rujan iskoristite 20% popusta na čišćenje odijela u kemijskoj čistionici Lemia. Pronađite ih u prizemlju Arena Centra.

Objavljeno: 28.08.2014.

Biciklistički maraton za kornatske vatrogasce startao iz Arena Centra

Biciklisti su krenuli na put do Vodica rano jutros ispred fontana na trgu Dalmacija. „Maraton je simbol zajedništva i solidarnosti sjevera i juga“, napomenuo je na startu maratona zagrebački gradonačelnik Milan Bandić te zahvalio svima koji sudjeluju u maratonu. Na maratonu sudjeluje oko stotinjak vatrogasaca i biciklista rekreativaca koji će po dolasku u Vodice sudjelovati u Mimohodu sjećanja.

Objavljeno: 28.08.2014.

Yamamay kampanja za jesen/ zimu 2014

Yamamay, omiljeni talijanski brand intimnog rublja i kupaćeg asortimana, započinje jesen naglašenom senzualnošću i seksi duhom te je za protagonisticu nove kampanje odabrao jednu od najseksi ženom na svijetu, Emily Ratajkowski.

Objavljeno: 27.08.2014.

Probudite kreativnost na besplatnim radionicama

Arena Centar i UDRUGA 3L pozivaju vas na zadnju kreativnu radionicu u kolovozu za obitelj. Želite li se igrati rukama i pritom naučiti raznolike vještine dođite na dvosatnu radionicu od 11 sati na prvi kat u Arena Centru (kod trgovine Bija Baja Buf). Radionica je besplatna, a roditelji i djeca mogu sudjelovati zajedno na radionici.

Objavljeno: 27.08.2014.

Naučimo djecu kako se ponašati u prometu

Datum održavanja: 06.09.2014.

Arena Centar Vas poziva na MALU ŠKOLU PROMETA u subotu, 6.rujna od 16 do 19 sati na 1.katu u kojoj će se djeca kroz zabavu i igru naučiti kretati i ponašati u prometu.

Objavljeno: 29.08.2014.

Zaigrajmo nogomet!

Datum održavanja: 07.09.2014.

U nedjelju, 7.rujna od 11 do 13 sati na 1.katu centra, najmlađi nogometaši kluba Gorica prezentirat će svoje nogometno umijeće i održati demonstracijske treninge za sve posjetitelje.

Objavljeno: 29.08.2014.