Zimska sniženja u Arena Centru


Princ Samoborski fašnik i princeza Krafna

U doba fašnika jedna jednostavna, ali sjajna slastica postaje princeza naših domova (i šire) – krafna! Ili krofna ili pokladnica… no kako god ih zvali, jedno im je zajedničko: vrijeme mašakaranja one čine posebnim.

Objavljeno: 27.02.2017.

Dođi i druži se s Mašom i Medvjedom!

Ovu nedjelju, 26. veljače, Maša i Medvjed posjetit će trgovinu dm prodavaonice u Arena Centru od 18 do 19 sati, kako bi se podružili sa svojim malim fanovima ususret velikog obiteljskog spektakla na ledu! Razveselite svoje klince i klinceze i povedite ih na veselo druženje s omiljenim im junacima iz crtića.

Objavljeno: 22.02.2017.

Ne propustite! Fašnik u Areni uz zabavu i human(itarn)ost!

Blog My Little Zagreb inspiriran i posvećen gradu Zagrebu, piše o našem posebnom, subotnjem eventu: Fašničkoj zabavi pod maskama s humanitarnim karakterom! Tko je pozvan? Djevojčice i dječaci, klinci i klinceze, Batmani, Supermani, žapci, prinčevi, princeze, vile, vještice i naravno, vi, njihovi roditelji, bake, djedovi, prijatelji…

Objavljeno: 25.02.2017.

Bedaki noriju svaki dan, a pametni samo na Fašnik

Dragi naši posjetitelji, zakazili smo Vam dejt i ove subote u Arena Centru, i za one koji su krenuli na izlet, u Samobor - i opet na Fašniku. Povedite svoje klince i klinceze i iskoristite priliku izraditi unikatnu masku koju ćete nakon toga prošetati i Samoborom. I ne samo to! Cjelodnevni program u Areni izuzetno je bogat događanjima. Na eventu, koji će se odvijati u jutarnjem i popodnevnom terminu, moći ćete pogledati nastupe Plesnih punktova Zagreb, ali i omogućiti svojim klincima da i sami postanu zvijezdama dana uz nastup na karaokama u 11.15 ili 17.00 sati (ne zaboravite ih prijaviti na natjecanje sat ranije ;)).

Objavljeno: 25.02.2017.

U subotu, Arena Centar je pod maskama!

Za najmlađe kreativce sljedeće subote, 25.veljače, Arena Centar organizira veseli maskenbal u sklopu kojega posjetitelje i djecu uz pregršt zabave očekuju i vrijedne nagrade. Sa službenim početkom u 10 sati ujutro, predškolci ali i oni nešto stariji mogu se okušati u plesu, pjesmi te prilici da u finalu za svoj trud budu i nagrađeni.

Objavljeno: 17.02.2017.

Diadema predstavila novu kolekciju

Poznata hrvatska glumica i voditeljica Edina Pršić zaštitno je lice modne kuće Diadema u kampanji proljeće/ljeto 2017.

Objavljeno: 24.02.2017.