Tisuću želja jedan poklon – Poklon kartica Arena Centra


Nova trgovina Pandora u Arena Centru

U Arena Centru u Zagrebu otvorena je nova PANDORA prodavaonica. U prizemlju trgovačkog centra, dočekat će vas novi interijer presvučen u bijelu boju nove ljetne kolekcije, kao i predivni nakit inspiriran romantikom i ženstvenošću.

Objavljeno: 21.05.2015.

Nježnost i elegancija novih kolekcija Zlatarne Celje

Nježnost i osjećaj za ljepotu odlika su vječnih romantičara. Ove sezone Zlatarna Celje novim kolekcijama Romantic i Rozeta Abstracta osjećajima i eleganciji daje razigran, ali i definiran oblik. Nove kolekcije naglašavaju nepogrešiv odabir i stil dnevnih ili večernjih modnih kombinacija.

Objavljeno: 20.05.2015.

Novo u trgovini Sportina: nakit Marx

Odaberite Marx nakit koji će uz profinjeni sjaj dopuniti Vaš svakodnevni izgled. Posjetite Sportina trgovine koje su se i ove sezone pobrinule za Vaš stylish izgled i dopunile svoju ponudu Marx nakitom. Čekaju vas moderni, elegantni i ležerni komadi nakita, namijenjeni ljubiteljicama mode koje su svjesne da se pravi stil nadopunjuje pažljivo odabranim modnim dodacima.

Objavljeno: 20.05.2015.

Izvukli smo dobitnike u nagradnom kvizu Arena Centra i Zagreb Auto Weeka

Izvukli smo najbolje u nagradnom kvizu. Nećete vjerovati, na natječaj su nam se prijavila dva Maria Grabara, jedan iz Varaždinskih toplica i, drugi, iz Našica. Oba su osvojili nagrade zajedno sa još 24 sretnih dobitnika. Niže donosimo dobitnike:

Objavljeno: 19.05.2015.

Pronađi svoj Replay look

Budi u Replay storeu u zagrebačkom Arena Centru danas, 18. svibnja od 17 i 30 do 21 sat. Sudjeluj u nagradnom izazovu u kojem možeš osvojiti Replay jeans, cipele ili torbu i
uživaj u 30% nižim cijenama na cijelu kolekciju. A naša brand prezenterica Mia Kovačić za tebe će odabrati najbolji Replay look!

Objavljeno: 18.05.2015.

Pop up garden festival – vrhunska vrtna zabava u Arena Centru

Arena Centar na tri dana postao zelena oaza u kojoj je uživalo više tisuća posjetitelja – Pop up garden festival okupio mnogobrojne javne osobe poput gradonačelnika Milana Bandića, Luke Nižetića, Marijane Batinić, Ide Prester, Irine Čulinović, grupe Detour, Luce, DJ Don Toma i tima kulinarskog studija Majstor Kuhar, Branka Ognjenovića.

Objavljeno: 18.05.2015.