Arena Centar: prvi ekskluzivni LEGO store otvara se u rujnu

Fashion brand RESERVED dolazi u Arena Centar

Poklon kartica Arena Centra

Zagreb Shopping iskustvo bez premca

Vaša (idealna) gastro destinacija


Arena Centar: prvi ekskluzivni LEGO store otvara se u rujnu

U rujnu se otvara prvi ekskluzivni LEGO Store u Hrvatskoj – u Arena centru u Zagrebu! Popust od 20% ostvarit će svi koji dođu na otvaranje, ispune kupon sa svojom mail adresom i pretplate se na newsletter.

Objavljeno: 22.08.2014.

Ljetne izmjene za besplatni autobus centra

Dragi posjetitelji centra, zbog radova na Savskom mostu, besplatni autobus Arena Centra do daljnjeg ne može stati na stanici kod Studentskog doma Stjepan Radić. Molimo autobus pričekajte na okretištu na Savskom mostu.

Objavljeno: 22.08.2014.

Mali tragovi: nova kolekcija obuće za djecu

Nabavite cipelice za Vaše dijete već od 159 kuna! Gdje? U trgovini Mali tragovi, 1.kat, ulica Lika. U ponudi su udobne, topli i moderni modeli tenisica, balerinki, gležnjača, čizama i papuča za vrtić i školu.

Objavljeno: 22.08.2014.

More sneakers, more fun...

..znanstveno je dokazana činjenica iz Instituta za stopostotnu zabavu Shooster! Ako zabavu shvaćaš ozbiljno, posjeti Shooster na 1.katu Arena Centra, dvije stopostotno zabavne trgovine gdje te uvijek čeka dobrodošlica. U kući svih sneaker brandova – Shoosteru, the Sneakermeisteru!

Objavljeno: 22.08.2014.

Nova Replay kampanja - povratak korjenima

Iskusno oko slavnog britanskog fotografa Davida Simsa zaslužno je za još jednu jesensko/zimsku Replay kampanju! Going back to the roots...

Objavljeno: 21.08.2014.

Počinje SCHOOL TIME u Terranovi

U povodu početka školske godine Terranova počinje s promocijom SCHOOL TIME gdje na cijelu NOVU kolekciju jesen zima 2014 daje 20% na blagajni. Požurite!

Objavljeno: 21.08.2014.

Probudite kreativnost na besplatnim radionicama

Arena Centar i UDRUGA 3L pozivaju vas da naredne dvije subote u kolovozu sudjelujete na besplatnim radionicama za obitelj. Želite li se igrati rukama i pritom naučiti raznolike vještine dođite na dvosatne radionice od 11 sati na prvi kat u Arena Centru (kod trgovine Bija Baja Buf).

Objavljeno: 20.08.2014.