Foto-povijest Hanžekovićevog memorijala u Arena Centru

Skoči do Arena Centra: 66. Hanžekovićev memorijal u Arena Centru

ZARA u Arena Centru ponovno otvorila svoja vrata

Povratak s godišnjeg odmora nikad nije bio lakši!

Lego radionice: svakim danom od 12 do 20 sati


Doživite dan prepun egzotičnih okusa

Kako bi svi znatiželjnici saznali što više o upotrebi i prednostima palminog ulja, pobrinuo se Malaysian Palm Oil Council. Tako će svi zainteresirani u subotu, 27. kolovoza, od 12 do 20 sati ispred Arena Centra u Zagrebu moći kušati jela koja će Ana Grgić, jedna od najboljih kuharica u Hrvatskoj i šefica kuhinje u slavnom hotelu Esplanade, zajedno sa svojim timom kuhara pripremati na palminom ulju. U svijet magije i smijeha one najmlađe će uvesti mađioničar i klaun, a također će imati priliku iskazati svoju kreativnost uz face painting.

Objavljeno: 25.08.2016.

Fashion&Friends novom kampanjom slavi stilsku raznolikost i modnu impresiju

Najpoznatiji svjetski brandovi najavljuju jesensku fashion priču

Objavljeno: 26.08.2016.

Champion je za vas pripremio odličnu kombinaciju za sve školarce

Bliži se povratak u školske klupe, a za svaki početak školske godine, potrebno je obaviti velik broj priprema, a prije svega i kupnju potrebne opreme. Nudimo vam poseban paket za vaše školarce i nagradnu igru u kojoj imate priliku osvojiti 15000 kuna na Amex kartici i brojne druge vrijedne nagrade! Požurite u Champion shop na 1.katu Arena Centra!

Objavljeno: 25.08.2016.

Modna marka Parfois želi prenijeti osjećaj doma

Nije li istina da kamo god krenuli, uvijek tražimo onaj predivan osjećaj koji nam pruža dom? Portugalska modna marka Parfois predstavlja novi koncept kampanje jesen-zima. s kojom želi prenijeti osjećaj doma – »feeling at home« i pokazati kako je moguće osjećati se kao kod kuće i na nepoznatom mjestu.

Objavljeno: 25.08.2016.

Kruna Mode - Back to School

Ne propustite najnoviju ponudu!

Objavljeno: 25.08.2016.

Tople nijanse jeseni u novoj Carpisa kolekciji

Nova sezona donosi prepoznatljivu jesensku paletu boja, bezbroj modela i dvije ekskluzivne linije s potpisom sestara Cruz.

Objavljeno: 24.08.2016.

Foto-povijest Hanžekovićevog memorijala u Arena Centru

Datum održavanja: 01.09.2016.

Povijest Memorijala Borisa Hanžekovića, najstarije sportske priredbe u Hrvatskoj, nemoguće je ispričati u nekoliko rečenica ili prikazati u nekoliko slika. No, neke od najznačajnijih trenutaka te povijesti možete vidjeti na izložbi u Arena Centru.

Objavljeno: 26.08.2016.

Skoči do Arena Centra: 66. Hanžekovićev memorijal u Arena Centru

Datum održavanja: 03.09.2016.

IAAF World Challenge miting Zagreb 2016 - 66. Hanžekovićev memorijal bit će predstavljen i u zagrebačkom Arena Centru. U akciji „Skoči“ do Arena Centra sudjelovat će članovi zagrebačkih atletskih klubova i škola, ali i neki od najboljih hrvatskih i svjetskih atletičara.

Objavljeno: 26.08.2016.

Hakl u Areni - turnir u uličnoj košarci 3x3

Datum održavanja: 11.09.2016.

Arena Centar i organizatori Noćnog hakla, klub mladih Sineki, uz potporu Hrvatskog košarkaškog saveza, u nedjelju 11.09. pripremaju košarkaški turnir 3x3 s bogatim nagradama. Zainteresirane ekipe mogu se prijaviti putem facebook stranice Noćnog hakla, a posjetitelje također očekuju košarkaški izazovi i nagrade naših sponzora.

Objavljeno: 25.08.2016.