Nova trgovina Pandora u Arena Centru

Tisuću želja jedan poklon – Poklon kartica Arena Centra


Sportina Shopping Fest

Pridružite nam se na Sportina Shopping Fest powered by Samsung uz piće, live DJ glazbu, veliku nagradnu tombolu te nevjerojatne pogodnosti. Vidimo se sutra u 18 sati u trgovini Sportina!

Objavljeno: 26.05.2015.

Lana Jurčević - neodoljiva Reebok fitness ratnica

Urbana dance kraljica, Lana Jurčević, savršeno se transformira iz ženstvene pjevačke zvijezde u modernu fitness ratnicu. Sve što je potrebno jest da zamijeni potpetice ZPump Fusion ili Reebok Ventilator modelima, IT tenisicama sezone, te pri tome i dalje izgleda sjajno!

Objavljeno: 26.05.2015.

Guess - službeni sponzor utrke Gumball 3000

Guess - globalni lifestyle brand poznat po svojim ikonskom pristupu marketinškim kampanjama i kreiranju trendova i Gumball 3000 - jedina utrka koja je uspjela spojiti automobilistički sport i pop kulturu, ponosno najavljuju suradnju na ovogodišnjoj utrci. Guess odjeću potražite u trgovini Fashion&Friends na 1.katu Arena Centra.

Objavljeno: 25.05.2015.

Shooster ima super akciju

Shooster daje 20 posto popusta na cijelu kolekciju Converse i Adidas.

Objavljeno: 25.05.2015.

Novi okusi sladoleda u KFC-u

Ljeto u KFC-u je počelo: zasladite se i osvježite uz nove okuse Creamies-a, borovnicu i Kit Kat! Ako volite klasiku, za vas su tu jagoda, malina i karamel.

Objavljeno: 25.05.2015.

Nova trgovina Pandora u Arena Centru

U Arena Centru u Zagrebu otvorena je nova PANDORA prodavaonica. U prizemlju trgovačkog centra, dočekat će vas novi interijer presvučen u bijelu boju nove ljetne kolekcije, kao i predivni nakit inspiriran romantikom i ženstvenošću.

Objavljeno: 21.05.2015.