Nova trgovina Pandora u Arena Centru

Tisuću želja jedan poklon – Poklon kartica Arena Centra


Guess - službeni sponzor utrke Gumball 3000

Guess - globalni lifestyle brand poznat po svojim ikonskom pristupu marketinškim kampanjama i kreiranju trendova i Gumball 3000 - jedina utrka koja je uspjela spojiti automobilistički sport i pop kulturu, ponosno najavljuju suradnju na ovogodišnjoj utrci. Guess odjeću potražite u trgovini Fashion&Friends na 1.katu Arena Centra.

Objavljeno: 25.05.2015.

Shooster ima super akciju

Shooster daje 20 posto popusta na cijelu kolekciju Converse i Adidas.

Objavljeno: 25.05.2015.

Novi okusi sladoleda u KFC-u

Ljeto u KFC-u je počelo: zasladite se i osvježite uz nove okuse Creamies-a, borovnicu i Kit Kat! Ako volite klasiku, za vas su tu jagoda, malina i karamel.

Objavljeno: 25.05.2015.

Nova trgovina Pandora u Arena Centru

U Arena Centru u Zagrebu otvorena je nova PANDORA prodavaonica. U prizemlju trgovačkog centra, dočekat će vas novi interijer presvučen u bijelu boju nove ljetne kolekcije, kao i predivni nakit inspiriran romantikom i ženstvenošću.

Objavljeno: 21.05.2015.

Nježnost i elegancija novih kolekcija Zlatarne Celje

Nježnost i osjećaj za ljepotu odlika su vječnih romantičara. Ove sezone Zlatarna Celje novim kolekcijama Romantic i Rozeta Abstracta osjećajima i eleganciji daje razigran, ali i definiran oblik. Nove kolekcije naglašavaju nepogrešiv odabir i stil dnevnih ili večernjih modnih kombinacija.

Objavljeno: 20.05.2015.

Novo u trgovini Sportina: nakit Marx

Odaberite Marx nakit koji će uz profinjeni sjaj dopuniti Vaš svakodnevni izgled. Posjetite Sportina trgovine koje su se i ove sezone pobrinule za Vaš stylish izgled i dopunile svoju ponudu Marx nakitom. Čekaju vas moderni, elegantni i ležerni komadi nakita, namijenjeni ljubiteljicama mode koje su svjesne da se pravi stil nadopunjuje pažljivo odabranim modnim dodacima.

Objavljeno: 20.05.2015.