Najbolje za nju i njega

Modna ilustracija za novi vizualni koncept

Za svakog ponešto: novi vizualni koncept Arena Centra

Tisuću želja jedan poklon – Poklon kartica Arena Centra


Vjenčanje sa stilom u kolekcije Classy i Sinergy Zlatarne Celje

Bezvremenski i unikatan dizajn, stil i sinergija ljubavi prema lijepom spojeni su u dvije jedinstvene kolekcije vjenčanog prstenja Zlatarne Celje. Proljetno ili ljetno vjenčanje, tradicionalno ili personalizirano, uz kolekcije Synergy ili Classy trenutak se pretvara u vječni zavjet.

Objavljeno: 02.03.2015.

Tko je osvojio 1000 kuna na Poklon kartici Arena Centra?

U prvom valu istraživanja nove kampanje Arena Centra sudjelovalo je oko 2500 osoba. Ugodno smo iznenađeni kako brojem prijava tako i vašim zainteresiranim, poticajnim i pametnim komentarima. Vaše komentari o kampanju su u cjelini vrlo pozitivni i to nam je jako drago.

Objavljeno: 02.03.2015.

Klizalište Žuti mačak poziva vas na goodbye party

Klizalište Žuti mačak vas poziva na posljednje ovosezonsko disco klizanje.U subotu od 19 h očekuje vas DJ koji ce vrtiti stare i nove hitove.Uz dobru zabavu, uživajte u klizanju uz promotivnu cijenu 1+1 gratis i 50 % popusta na pivo u caffe baru Livingroom iza 21 h.

Objavljeno: 25.02.2015.

LEGO® BIONICLE EVENT

Sudjelujte u natjecanju LEGO® BIONICLE. Svaki natjecatelj dobiva poklon. Srdačno Vas očekujemo od 28.veljače do 1.ožujka u 9 sati u trgovini Lego na 1.katu Arena Centra.

Objavljeno: 20.02.2015.

NOVO! Dermalogica PowerBright TRx sustav

Dermalogica Vam predstavlja PowerBright TRx™ sustav tri visoko aktivna proizvoda s najnovijom tehnologijom u posvjetljivanju kože.

Objavljeno: 27.02.2015.

Tisuću želja jedan poklon – Poklon kartica Arena Centra

Poklon kartica Arena Centra je izniman znak pažnje i univerzalan alat za Vaše poslovanje.

Objavljeno: 27.02.2015.