Za romantična srca koja žele trajnu uspomenu…

Valentinovo u Arena Centru

Vrijeme je da se raspametite!

Postanite MAX3 korisnik i dobivate prijenosni punjač sa zvučnikom na dar


Za romantična srca koja žele trajnu uspomenu…

Za sve posjetitelje, u subotu, 13.2. pripremili smo specijalno fotografiranje koji će uspomenu na vašu najromantičnu večer učiniti vječnom!

Objavljeno: 11.02.2016.

CineStar Gold Class: Valentinovo za dvoje

Provedite ekskluzivno Valentinovo u CineStaru Gold Class samo u Arena Centru! Ulaznice u pretprodaji!

Objavljeno: 03.02.2016.

Posjetite Top Shop trgovinu od 8. do 14.2. i iskoristite VELIKE popuste.

Dođite s crvenim detaljem i dobit ćete poklončić!

Objavljeno: 12.02.2016.

Instar Informatika ima novi web i lude popuste

Povodom lansiranja nove web stranice, Instar Informatika je pripremila brojne popuste na popularne artikle iz kategorija prijenosnih računala, gaming opreme, periferije, komponenti i ostalog. Iskoristite jedinstvenu priliku jer ponuda je vremenski i količinski ograničena!

Objavljeno: 10.02.2016.

Postanite MAX3 korisnik i dobivate prijenosni punjač sa zvučnikom na dar

Samo u Arena Centru!
Posjetite webshop kutak u T-Centru i postanite korisnik MAX3 paketa (internet + telefon + televizija), odaberite smartphone po odličnoj cijeni i na dar dobivate prijenosni punjač sa zvučnikom!

Objavljeno: 09.02.2016.

Replay kolekcija za proljeće/ljeto 2016

Nova sezone proljeće/ljeto 2016. donosi inovativan Replay duh koji naglašava suštinu ovog suvremenog branda. Svestrana i koherentna kolekcija donosi pet novih i potpuno drukčijih Replay linija: Glam Biker, Army Pop, Sport/Athleisure, Contemporary Bohémien i Venice at the Beach. Nove modne koncepte krasi skladan dizajn, a sama kolekcija se sastoji od jedinstvenih odjevnih komada koji naglašavaju raznoliku osobnost, ali i komplementarnih komada koji dovode do kontrastnoh učinka čime se pojačava cjelokupan dojam stilskog izričaja.

Objavljeno: 08.02.2016.

Valentinovo u Arena Centru

Ako tražite originalnu ideju za najromantičniji dan u godini, Arena Centar čeka na vas! Slatke brige oko idealnog poklona za Valentinovo prepustite Poklon kartici koja parove daruje jedinstvenom i štosnom karikaturom.

Objavljeno: 04.02.2016.

Ekskluzivni paket aranžmani za koncert Justina Biebera

Datum održavanja: 10.11.2016.

Odbrojavanje do najiščekivanijeg događaja godine, velikog koncerta Justina Biebera službeno je počelo! Naime, 9. studenog Zagreb će biti stanica svjetske turneje PURPOSE, a upravo će taj koncertni spektakl biti razlog dolaska vojske obožavatelja ove kanadske pop senzacije u naše susjedstvo. Obožavatelji iz regije mogu odahnuti zahvaljujući ekskluzivnim aranžmanima koji uključuju ulaznice za koncert, organizirani transfer i smještaj u Zagrebu, a mogu se nabaviti u Arena Centru.

Objavljeno: 21.01.2016.