Arena Centar: prvi ekskluzivni LEGO store otvara se u rujnu

Fashion brand RESERVED dolazi u Arena Centar

Poklon kartica Arena Centra

Zagreb Shopping iskustvo bez premca

Vaša (idealna) gastro destinacija


U kemijskoj čistionici Lemia - popust na čišćenje odijela

Cijeli mjesec rujan iskoristite 20% popusta na čišćenje odijela u kemijskoj čistionici Lemia. Pronađite ih u prizemlju Arena Centra.

Objavljeno: 28.08.2014.

Biciklistički maraton za kornatske vatrogasce startao iz Arena Centra

Biciklisti su krenuli na put do Vodica rano jutros ispred fontana na trgu Dalmacija. „Maraton je simbol zajedništva i solidarnosti sjevera i juga“, napomenuo je na startu maratona zagrebački gradonačelnik Milan Bandić te zahvalio svima koji sudjeluju u maratonu. Na maratonu sudjeluje oko stotinjak vatrogasaca i biciklista rekreativaca koji će po dolasku u Vodice sudjelovati u Mimohodu sjećanja.

Objavljeno: 28.08.2014.

Yamamay kampanja za jesen/ zimu 2014

Yamamay, omiljeni talijanski brand intimnog rublja i kupaćeg asortimana, započinje jesen naglašenom senzualnošću i seksi duhom te je za protagonisticu nove kampanje odabrao jednu od najseksi ženom na svijetu, Emily Ratajkowski.

Objavljeno: 27.08.2014.

Akcija u Nivea Skin centru

U sklopu specijalnih promocija NIVEA SKIN CENTRA, za kupnju određenih NIVEA proizvoda darujemo Vas prigodnim poklonima! Akcija vrijedi ovaj vikend, 30. i 31.kolovoza.


Objavljeno: 27.08.2014.

Springfield te časti nevjerojatnim popustima u akciji „Back to school“

Ako u periodu od 25.8. do 11.9. obaviš kupovinu u Springfield storeu u Arena Centru, očekuje te nagradnih pet vouchera s 20% popusta koje možeš iskoristiti od 1.9. do 30.9.

Objavljeno: 26.08.2014.

Vrhunsko posuđe Bialetti na akciji u Vitapuru

NOVO IZ VITAPURA: posuđe vrhunske kvalitete i suvremenog talijanskog dizajna, sada na 50% popusta! Posjetite nas na 1.katu centra i saznajte više...

Objavljeno: 26.08.2014.

Probudite kreativnost na besplatnim radionicama

Datum održavanja: 30.08.2014.

Arena Centar i UDRUGA 3L pozivaju vas na zadnju kreativnu radionicu u kolovozu za obitelj. Želite li se igrati rukama i pritom naučiti raznolike vještine dođite na dvosatnu radionicu od 11 sati na prvi kat u Arena Centru (kod trgovine Bija Baja Buf). Radionica je besplatna, a roditelji i djeca mogu sudjelovati zajedno na radionici.

Objavljeno: 27.08.2014.