ZARA u Arena Centru ponovno otvorila svoja vrata

Povratak s godišnjeg odmora nikad nije bio lakši!

Lego radionice: svakim danom od 12 do 20 sati

Besplatne vrtlarske radionice za djecu


Champion je za vas pripremio odličnu kombinaciju za sve školarce

Bliži se povratak u školske klupe, a za svaki početak školske godine, potrebno je obaviti velik broj priprema, a prije svega i kupnju potrebne opreme. Nudimo vam poseban paket za vaše školarce i nagradnu igru u kojoj imate priliku osvojiti 15000 kuna na Amex kartici i brojne druge vrijedne nagrade! Požurite u Champion shop na 1.katu Arena Centra!

Objavljeno: 25.08.2016.

Modna marka Parfois želi prenijeti osjećaj doma

Nije li istina da kamo god krenuli, uvijek tražimo onaj predivan osjećaj koji nam pruža dom? Portugalska modna marka Parfois predstavlja novi koncept kampanje jesen-zima. s kojom želi prenijeti osjećaj doma – »feeling at home« i pokazati kako je moguće osjećati se kao kod kuće i na nepoznatom mjestu.

Objavljeno: 25.08.2016.

Kruna Mode - Back to School

Ne propustite najnoviju ponudu!

Objavljeno: 25.08.2016.

Tople nijanse jeseni u novoj Carpisa kolekciji

Nova sezona donosi prepoznatljivu jesensku paletu boja, bezbroj modela i dvije ekskluzivne linije s potpisom sestara Cruz.

Objavljeno: 24.08.2016.

Nova Replay kolekcija donosi urbanu jesen i svježi look

Osebujan stil i urbani elementi kreiraju Replay DNA

Objavljeno: 24.08.2016.

Besplatne vrtlarske radionice za djecu

Već drugu godinu zaredom, Arena Centar i Udruga Vilibald uz veeeeliku pomoć mališana provode vrtlarske radionice u Urbanom vrtu Arena Centra. Prijavite se na e-mail: vrt@vilibald.hr.

Objavljeno: 08.08.2016.

Doživite dan prepun egzotičnih okusa

Datum održavanja: 27.08.2016.

Kako bi svi znatiželjnici saznali što više o upotrebi i prednostima palminog ulja, pobrinuo se Malaysian Palm Oil Council. Tako će svi zainteresirani u subotu, 27. kolovoza, od 12 do 20 sati ispred Arena Centra u Zagrebu moći kušati jela koja će Ana Grgić, jedna od najboljih kuharica u Hrvatskoj i šefica kuhinje u slavnom hotelu Esplanade, zajedno sa svojim timom kuhara pripremati na palminom ulju. U svijet magije i smijeha one najmlađe će uvesti mađioničar i klaun, a također će imati priliku iskazati svoju kreativnost uz face painting.

Objavljeno: 25.08.2016.

Hakl u Areni - turnir u uličnoj košarci 3x3

Datum održavanja: 11.09.2016.

Arena Centar i organizatori Noćnog hakla, klub mladih Sineki, uz potporu Hrvatskog košarkaškog saveza, u nedjelju 11.09. pripremaju košarkaški turnir 3x3 s bogatim nagradama. Zainteresirane ekipe mogu se prijaviti putem facebook stranice Noćnog hakla, a posjetitelje također očekuju košarkaški izazovi i nagrade naših sponzora.

Objavljeno: 25.08.2016.