Sudjelujte u velikoj nagradnoj igri i osvojite 15.000 kuna!

Tisuću želja jedan poklon – Poklon kartica Arena Centra

Pogledajte crtić "Kod kuće" u CineStar IMAX Areni

FORA RADIONICE=ZNANOST=ZABAVA ZA DJECU


Sudjelujte u velikoj nagradnoj igri i osvojite 15.000 kuna!

Sudjelujte u velikoj uskršnjoj nagradnoj igri 24sata i Arena Centra u kojoj možete osvojiti glavnu nagradu od 15.000 kuna na Poklon kartici Arena Centra.

Objavljeno: 30.03.2015.

Guess najavio trendove za novu sezonu spektakularnom modnom revijom

Na spektakularnoj reviji inspiriranoj kalifornijskom LA scenom u ožujku, premijerno su predstavljeni Guess hit komadi, obilježeni savršenom kombinacijom cool casual chica i besprijekorno elegantnog stila te bogatstvom odvažnih boja i upečatljivih uzoraka.

Objavljeno: 30.03.2015.

Mini Build ponedjeljak u Lego storeu

Danas vas čeka ‪#‎Mini‬ Build u LEGO® Storeu od 16:30 Jedino što trebate, složiti malog LEGO® robota i nakon toga ga možete ponijeti besplatno kući sa sobom!

Objavljeno: 30.03.2015.

Arena Centar i Blitz CineStar vode cijelu obitelj u kino

Ispunite upitnik, odgovorite na kviz pitanje i imate priliku osvojiti 4 ulaznice za cijelu obitelj za film KOD KUĆE.

Objavljeno: 30.03.2015.

Osigurajte naočale u Ghetaldus optici

Samo u Ghetaldus optici iskoristite pogodnost osiguranja svojih naočala - za već 69,00 kn godišnje prestanite brinuti o tome što će biti ako... Birali ste ih s toliko pažnje, pa zašto se onda ne biste osigurali u slučaju da im se nešto neželjeno dogodi? Osiguranje naočala je novi produkt Triglav osiguranja koje osigurava okvir naočala i u njega ugrađene naočalne leće.

Objavljeno: 30.03.2015.

FORA RADIONICE=ZNANOST=ZABAVA ZA DJECU

Fora radionice njeguju iskustveni pristup učenju – jer samo ono što sami napravimo, iskusimo i isprobamo doista znamo. Bavimo se kreiranjem i izvođenjem edukativnih i edukativno zabavnih radionica za djecu iz područja prirodnih i primjenjenih znanosti, programiranja, robotike, elektronike i dizajna.

Objavljeno: 30.03.2015.

Multipower sportsko savjetovalište, degustacija i 10% popusta

Datum održavanja: 02.04.2015.

Multipower proizvodi su idealan dodatak svakodnevnoj prehrani za optimalnu opskrbu tijela odgovarajućim nutrijentima, a proizvodni asortiman obuhvaća hranu za profesionalno i rekreativno bavljenje sportom, fitness, body building i wellness.

Objavljeno: 27.03.2015.