Angels Never Die

00385 1 6142 557

Više informacija

ANGELS NEVER DIE je međunarodni brand usmjeren na proizvodnju odjeće visoke kvalitete i jedinstvenog dizajna kolji ne podliježe modnim konvencijama.Bogatstvo izražajnog dizajna odražava mješavinu urbanih modnih kretanja kulture mladih s određenom dozom chica,drzak i hrabar dizajn koji ništa ne skriva.Korištene tkanine i materijali su pomno birani kako bi se dodatno naglasio prirodan osjećaj i izgled odjeće koja je ručno krojena.

Angels Never Die utjelovljuje individualizam,svaka stavka dizajna odbacuje obično i afirmira stav:BUDI. Brand je orijentiran na mlade i one koji se tako osjećaju,a odjeća ovog branda nosi se kao stav.Moda koja pripada svijetu,kreirana od strane onih koji su to iskusili.

Tvrtku su osnovali dvojica mladića 2000.godine,koji su prvotno dizajnirali inovativnu odjeću za svoje prijatelje.Tvrtka je ubrzo privukla pozornost šire publike i potrošača.Vjerujući da bi mogli rasti izvan svojih granica i proizvesti jedinstven proizvod počeli su se razvijati u multinacionalni brand.

Njihov cilj bio je jednostavan:stvoriti odjeću koja ne samo da utjelovljuje izražajnost,već zastupa globalnu kulturu.

Angels Never Die može se pronaći u više od 30 zemalja.Tijekom proteklog desetljeća glavna vodilja bila je stvoriti spješnu tvrtku koja ima za cilj dizajnirati odjeću koja odražava sve mijene kulture mladih.

 Uz brand Angels Never Die u ponudi je i linija ABSOLUT by ZEBRA njemačke dizajnerske kuće za zrele i samosvjesne  žene koje ne robuju trendovima niti konvencionalnom,već njeguju izraziti stil.Svi materijali posebno su dizajnirani i rađeni za ovu kuću što im daje jedinstven izgled i prepoznatljivost.

Dizajnerski pristup ovih dvaju brendova upotpunjuje ručno izrađen nakit od poludragog kamenja i srebra,naših i inozemnih dizajnera.

Također smo ponosni na našu suradnju sa hrvatskim dizajnerskim dvojcem LINK by OGI ANTUNAC i ZORAN MRVOŠ čije kreacije oduševljavaju multifunkcionalnošću  te nosiocu dozvoljavaju igru s formom i prilagođavanje svakog komada vlastitom modnom izričaju.

Osim navedenog u ponudi su i jedinstveni modeli  cipela od kože,torbi i ostalih modnih dodataka.

 

 

Brandovi u ponudi: Angels Never Die, ABSOLUT by ZEBRA, LINK by OGI ANTUNAC i ZORAN MRVOŠNovo u Angels Never Die

Svi ljubitelji hrvatskog avangardnog dizajna od ovog proljeća svoje omiljene komade mogu pronaći i u Arena centru.

Objavljeno: 23.05.2016.