Argentum

00385 1 6524286

Više informacija

Hrvatski lanac srebrnarnica ARGENTUM ima najveći izbor srebrnog nakita u zemlji koji je izrađen od strane najcjenjenijih majstora zlatara, a u ponudi je i nakit od čelika, ručni satovi svjetski poznatih brandova kao i mogućnost narudžbe zlatnika i srebrnjaka sa tradicionalnim te povijesnim motivima.

Srebrni nakit iz ponude ARGENTUM srebrnarnica cijenjen je zbog svog modernog dizajna i vrhunske kvalitete, a zahvaljujući vlastitoj proizvodnji većina artikala iz asortimana može se kupiti po povoljnim cijenama. Izuzetno popularna usluga u ARGENTUM-u je i besplatno bušenje ušiju kao i izrada nakita po želji poput narukvica i ogrlica s imenom. Uz mogućnosti zamjene starog nakita za novi u svim ARGENTUM srebrnarnicama vrši se i otkup zlata i srebra po najpovoljnijim cijenama u regiji. Više informacija potražite na: www.argentum.hr

Brandovi u ponudi: ArgentumNajtraženiji komad nakita u Hrvatskoj: srebrna narukvica s dva zaljubljena srca

Svake godine osmog dana ožujka mnogi će planirati i prigodni dar, a tim povodom ARGENTUM predstavlja trenutačno najtraženiji srebrni modni dodatak u Hrvatskoj - narukvicu s dva isprepletena simbola ljubavi i dodatkom cirkona naziva Zaljubljena srca.

Objavljeno: 10.03.2017.

Ideje za Valentinovo: top srebrni nakit na sniženju od 70 do 270 kuna!

Najtraženiji dar za Valentinovo oduvijek je bio nakit, a budući da je dan koji slavi ljubav sve bliže, srebrnarnice ARGENTUM svim zaljubljenima nude sniženje od 50% na asortiman srebrnog nakita. Savršen dar za voljenu osobu u ARGENTUMU se sada može pronaći po super cijenama od 70 do 270 kuna i više, a tu su još i dodatni popusti: 40% na sve satove i 25% na zlato te novu kolekciju srebrnog nakita koji vrijede bez obzira na način plaćanja!

Objavljeno: 09.02.2017.

U Argentum-u počelo je veliko sniženje nakita od srebra i čelika: do -50%!

U ARGENTUM srebrnarnici započelo je veliko sniženje nakita od srebra i čelika tako da sada vaše omiljene modne dodatke ili poklone za svoje najbliže možete kupiti po značajno nižim cijenama!

Objavljeno: 11.01.2017.

Blagdanskih -50% popusta u ARGENTUM srebrnarnici

Srebrni nakit i satove svjetskih brandova u srebrnarnici ARGENTUM do 11.12. kupite s popustom do -50% i osigurajte poklone na vrijeme!

Objavljeno: 03.12.2016.

Ljetni popust u Argentumu

Svratite u Argentum srebrnarnicu i pogledajte novu kolekciju nakita trajne vrijednosti koji sada možete kupiti u pola cijene!

Objavljeno: 22.07.2014.