Bebe Nova Informacije

BebeNova su specijalizirane trgovine opreme za bebu, u vlasništvu obiteljske tvrtke Inter-Trade d.o.o koja se već više od 20 godina bavi prodajom dječje opreme, odjeće i igračaka.

Naš cilj je pružiti što bolju uslugu našim kupcima – od različitog asortimana proizvoda, visoke kvalitete i širokog raspona cijena, ugodne i opuštene atmosfere prilikom kupnje te stručnog osoblja – sve kako bi naši kupci bili zadovoljni vremenom provedenom u našim trgovinama i na našoj web stranici, a posebice kupnjom kvalitetnih i sigurnih proizvoda koje će zadovoljiti i pružiti ugodne prve dane života njihovih najdražih.

BebeNova nudi poznate svjetske brandove: Peg Perego, Foppapedretti, Avionaut, BeSafe, Chipolino, Kiddy, Biba Toys, Cloud b…

Kompletan program opreme za bebe sastoji se od kolica, krevetića, komoda za previjanje, posteljine, autosjedalica, hranilica, odjeće, igrački pa sve do bočica i dudica.

Stalno upotpunjujemo ponudu s novim i atraktivnim proizvodima i trudimo se s velikom ljubavlju ispuniti svaku vašu želju.

Trenutno se nalazimo u Zagrebu, Zadru, Slavonskom Brodu i u Osijeku s tendencijom daljnjeg širenja jer i naš slogan glasi „Rastimo zajedno!“

Također, većinu naše ponude možete pronaći na našem web shopu!

Vaša BebeNova!

Trgovine

p Lokacija

Prvi kat 177
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do petka 10:00 do 21:00
subotom i nedjeljom 9:00 do 21:00

P Popusti

Black Friday
15% popusta na cjelokupan asortimanPodijeli

Prvi saznajte za odlične akcije i najbolje ponude Arena Centra