Bia Brazil

092 188 8163

Ekskluzivni i službeni veleprodajni distributeri BIA BRAZIL Activewear u Hrvatskoj, brand stvoren u Brazilu 1994. godine.

Bia Brazil osigurava visoko kvalitetnu odjeću za elegantne i aktivne žene koje žele izgledati fantastično, ne samo u teretani nego i u uredu, kupovini ili bilo kojoj drugoj društvenoj prigodi. Odjeća je  proizvedena u Brazilu s najboljim tkanina: Supplex ® DuPont ®. Materijal je vrlo fleksibilan, proteže se i do 5 puta i vraća u svoj prvobitni oblik, mekši je od standardne najlon tkanine, čuva svoje svijetle boje nakon godina korištenja, nikad se ne gužva, ne troši se i haba, odupire se vlazi, suši se vrlo brzo i ne izbljeđuje i ne smanjuje se. On je posebno dizajniran kako bi osigurao mekoću pamuka s čvrstoćom i trajnošću, ​​pružajući također kvalitetu koja će se koristiti u zatvorenom prostoru ili na otvorenom.

Bia Brazil je strastven u fitnessu i želi podijeliti i poticati ljubav prema sportu s kupcima.  Pruža najbolje kvalitete, stručnost, profesionalnu uslugu, a misija je zadovoljiti klijente s najmodernijim i najtraženijim dizajnom koji će ih motivirati da se radi bolje i izgledaju seksi u isto vrijeme.

Tko smo mi

Bia Brazil je tvrtka koja je specijalizirana za sportske vrijednosti i kvalitete, doradu i ekskluzivni dizajn svojih proizvoda. Osnovan je 1994. godine u gradu Porto Alegre, Rio Grande do Sul u Brazilu od Beatriz Wilhelma Dockhorn.

Bia Brazil Activewear je izrađena uz visoku kvalitetu sirovina i globalne najnovije tehnologije. To jamči čvrstoću, mekoću, fleksibilnost, udobnost i izdržljivost tijekom vježbanja i bilo koje druge zabavne situacije. Trenutno, Bia Brazil Activewear marka može se naći u 60 zemalja na 5 kontinenata.

Iskustvo ovih zadnjih 21 godina rada povezan je s pojmom odijevanja za stil, udobnost i individualnost je naš recept za uspjeh. Strategija jačanja apelaciju fitness način koji ostavlja u teretanu i preuzima na ulici, uzimajući u pravilu brazilski stil života i na druge zemlje, je ono što garantira BIA Brazilu isti status kao i druge velike međunarodne sportske robne marke.

Brandovi u ponudi: Bia Brazil