bio&bio

01 / 6142 581

Više informacija

Atraktivno dizajnirana trgovina smještena je u ovom popularnom zagrebačkom shopping centru. Dok kružite centrom neka vam jedna od stanica svakako bude bio&bio gdje se možete opskrbiti visokokvalitetnim organskim proizvodima za zdravlje i njegu tijela te ekološko održavanje kućanstva. Naši prodavači - savjetnici i zaljubljenici u zdrav život: Tanja, Suzana, Svemil, Mateja i Damir stoje vam pritom na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice.

Educirani prodavači rado će vas upoznati s ponudom, no i pružiti mnoštvo savjeta o zdravoj prehrani i spravljanju namirnica jer i sami koriste ove proizvode. Na adresi www.biobio.hr isto tako možete pronaći omiljene bio&bio proizvode, a rado napominjemo da su ove trgovine ponosan vlasnik priznanja Superbrands i Best Buy kao priznanja mnogobrojnih potrošača za predani rad, poslovnu filozofiju i visoku kvalitetu proizvoda.

Koncept bio&bio trgovina, u potpunosti originalan i hrvatski, osmislili su vodeći hrvatski stručnjaci na području prirodne prehrane i stilova življenja Jadranka Boban Pejić i Zlatko Pejić. Pozivamo vas da i vi (p)ostanete članom bio&bio obitelji te posjetite brojne degustacije i akcije koje ćemo za vas priprematiZdrave prilike u bio&bio

Proljeće je stiglo u bio&bio. Pogledaj još povoljnije cijene proljetne superhrane!

Objavljeno: 01.04.2017.

Prilike za zdravi shopping

Iskoristite super prilike za uštedu i zdravi shopping

Objavljeno: 01.12.2016.

Akcije i sniženja u listopadu

Iskoristite popuste do -25% u bio&bio trgovini u listopadu.

Objavljeno: 03.10.2016.

Sniženja u kolovozu | bio&bio

Iskoristite ljetna sniženja u bio&bio trgovini :)

Objavljeno: 01.08.2016.

Sniženja u lipnju u trgovini bio&bio

Akcija traje od 13.-30.6.2016. ili do isteka zaliha. bio&bio zadržava pravo izmjene proizvoda na sniženju kao i postotka sniženja.

Objavljeno: 13.06.2016.