CineStar Arena IMAX Informacije

CINESTAR ARENA IMAX CineStar Arena IMAX prostire se na 5945 četvornih metara s 10 kino dvorana ukupnog kapaciteta od 1668 sjedala od kojih IMAX dvorana broji 485 sjedala. Dvorane su opremljene vrhunskom digitalnom tehnologijom i gledateljima osiguravaju pravi užitak gledanja filma na “wall to wall” platnima, uz Dolby Digital EX i DTS zvučni sustav. Potpuna digitalizacija omogućila nam je da udovoljimo i najzahtjevnijim ljubiteljima kino iskustva, a oni željni nove dimenzije zabave mogu se upustiti i u RealD 3D pustolovinu…

IMAX
IMAX® Arena Zagreb je najmodernije, najluksuznije kino u ovom dijelu Europe, koje gledanje filma dovodi na jednu potpuno drugu razinu. Kristalno čista slika, laserski preciziran zvuk, poseban raspored sjedala, gigantsko specijalno dizajnirano filmsko platno, posebni najnoviji digitalni projektori, 3D uz najmodernije polarizirane 3D naočale, dvorana izgrađena prema posebnim parametrima… Sve to, a i još puno više, možete doživjeti u našem najmodernijem multipleksu CineStar Arena IMAX – osjeti razliku!
Više informacija o IMAX kinu pronađite na http://imax.blitz-cinestar.hr/.
Gold Class by American Express Kino Gold Class by American Express multipleksa CineStar u zagrebačkom Arena centru sinonim je za apsolutni kino luksuz. Riječ je o dvije ekskluzivne kino dvorane kakve na ovom području Europe do sada nisu postojale – to je potpuno novi standard kojeg je Blitz-CineStar uveo u svoju ponudu kako bi usluge podigao na najvišu moguću razinu.

Gold Class

Gold Class by American Express dvorane su odvojene od ostatka kina, s vlastitom blagajnom za prodaju ulaznica, prostranim lobbyem i garderobom.

Dobrodošlicu u Gold Class by American Express kino poželjeti će Vam Concierge, a na usluzi Vam stoji osobni konobar. Više informacija na http://goldclass.blitz-cinestar.hr/Trgovine

p Lokacija

Drugi kat 210
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do petka od 14:30
subotom i nedjeljom od 10:00Podijeli

Prvi saznajte za odlične akcije i najbolje ponude Arena Centra