Cropp

01 4093 103

CROPP je marka odjeće za mlade individualce, koji cijene slobodu i udobnost, a odjećom manefistiraju svoju neovisnost. U ponudi marke mogu se naći streatwear kolekcije kao i tipično sportske i ležerne.

CROPP je tipično urbana marka, buntovna, koja crpi inspiraciju s ulica velikih gradova i tamo se najboje osjeća – u dvorištima, klubovima, svugdje tamo gdje mladi žele pokazati da imaju svoj stil i originalnu ideju za sebe.

CROPP-ove cure i dečki ne mogu se tako lako staviti u pretinac, izbjegavaju predložke i stereotipe. Ne vole dosadu, sa strašću razvijaju vlastite strasti, među kojima se mogu naći graffiti, breakdance, urbani sportovi ili klubska muzika. CROPP im omogućuje traženje svog stila, zabavu oblikom i bojom pomoću kojih mogu izraziti sebe.

Obilježjem kolekcija CROPP-a su izražajne boje i omladinski, često kontraverzni i politički nekorektni dizajn, nadahnut street artom, urbanim sportovima i glazbom. U salonima CROPP-a naći ćemo između ostalog T-shirtove i bluze, sportske cipele, odjeću nadahnutu najnovijim trendovima kod mladih i također specijalnim kolecijama – na primjer namjenjenim za snowboard ili pripremljene u suradnji sa poznatim streatartovcima.

CROPP također podržava događaje, koji se uklapaju u interese klijenata marke, kao što su tattoo festivali ili festivali zidnih slika.

www.cropp.com
https://www.facebook.com/croppclothing
http://instagram.com/cropp_clothing
https://www.youtube.com/user/CroppTV
http://www.pinterest.com/croppclothing/
http://blog.cropp.com

 

 

 

 

 

Brandovi u ponudi: Cropp, MITCHELL & NESS, KOMONO, SHARPIE, cipele NEW BALANCE, tenisice CONVERSE shoes.