dm

Tel.: +385 1 3626 135

Više informacija

dm-drogerie markt je jedan od najvećih drogerijskih lanaca u srednjoj i jugoistočnoj Europi. 1973. otvorena je prva dm prodavaonica u Njemačkoj (Karlsruhe), 1976. prva dm prodavaonica u Austriji (Linz), a 1996. prva dm prodavaonica u Hrvatskoj (Zagreb). Danas je dm s 140 filijala zastupljen po cijeloj Hrvatskoj. Upravno-distributivni centar u Zagrebu središte je za cijelu Hrvatsku, kao i poveznica za susjedne zemlje u jugoistočnoj Europi.

Proizvodi dm-ove vlastite marke proizvode se na maksimalno ekološki svjestan način: sirovine se biraju tako da se minimalno šteti okolišu, pakiranja su izrađena od materijala koji se mogu reciklirati, a kraćim transportnim rutama smanjuje se emisija CO2. Proizvode moje marke proizvedene u duhu održivog razvoja prepoznat ćete po tome što na sebi nose znak djeteline.

Brandovi u ponudi: Balea, Alverde, Denkmit, Nivea, Alnatura, Bourjois, Max Factor, L'oreal, Dovedm poziva obožavatelje Ivana Zaka na druženje s omiljenim glazbenikom

Druženje s Ivanom Zakom uoči koncerta u zagrebačkoj Areni.

Objavljeno: 01.02.2017.

Posjetite dm i umjesto jednog, odradite dvostruki shopping

Od 22. do 30. travnja u dm-u 1 + 1 gratis!

Objavljeno: 25.04.2016.

Veljača u dm-u u znaku zdravih odluka

Tijekom veljače zamijenite 50 bodova Svijeta prednosti i ostvarite 20 % popusta na proizvode iz asortimana hrane, prirodne kozmetike, označene prirodne proizvode za higijenu i kućanstvo te eko proizvode za bebe.

Objavljeno: 29.01.2016.

dm Adventski kalendar donosi proizvode u pola cijene

Kako bi slatko iščekivanje odmora i blagdanskih slavlja prošlo što ugodnije, dm je pripremio Adventski kalendar s mnogo iznenađenja. Od 16. studenog svi članovi Svijeta prednosti mogu dm Adventski kalendar dobiti u zamjenu za 50 bodova i tako ostvariti 50 % popusta na proizvode koji se kriju u kalendaru.

Objavljeno: 17.11.2015.