Farmacia

Tel. 01/2068 826

Više informacija

Specijalizirana prodavaonica lijekovima i medicinskim proizvodima nudi veliki izbor dodataka prehrani, vitamina i minerala, biljnih pripravaka, eteričnih ulja, čajeva i lokalnih pripravaka, kao što su masti i losioni. Razlikuje se od klasične ljekarne jer se u njoj ne mogu preuzeti i kupiti lijekovi propisani liječničkim receptom.

Za sve Vaše manje zdravstvene poteškoće za koje nije potrebna intervencija liječnika, rado ćemo Vas savjetovati o samoliječenju. Podijelite s nama brigu oko nepoznatih simptoma, nuspojava, uključite nas u izbor dermokozmetike, vitaminskih suplemenata, biljnih lijekova, prehrane za Vaše dijete, ortopedskih pomagala i obuće, medicinskih aparata i svega što Vam je potrebno.

Prilikom izbora medicinskih pomagala dobit ćete stručni savjet i uputu kako pravilno postupati da biste dobili točne rezultate, primjerice pri mjerenju tlaka ili glukoze u krvi.

Naši magistri farmacije i farmaceutski tehničari savjetovati će Vas o zdravoj prehrani i životnim navikama te izmjeriti tlak.

Na svim lokacijama organizirane su besplatne promocije proizvoda iz asortimana dodataka prehrani i dermokozmetike, što Vam omogućuje da se bolje upoznate s našim asortimanom. Točne termine promocija u Farmacia specijaliziranoj prodavaonici u Arena Centru možete pronaći ovdje.

Vašu vjernost nagradit ćemo kuponima koji omogućavaju ostvarivanje popusta.Farmacia: Moja sportska subota

Dođite na Moju sportsku subotu, 6.veljače, u Farmaciju u Arena centru i iskoristite brojne popuste.

Objavljeno: 03.02.2016.

La Roche - Posay dermobar u Farmaciji

Posjetite Farmaciju u prizemlju centra.

Objavljeno: 05.11.2015.

Vikend popusti u Farmaciji

Nova generacija dodataka prehrani s dodanim vrijednostima!

Objavljeno: 05.11.2015.

Moja sportska subota

Pozivamo sve zainteresirane sportaše, rekreativce i one koje žele savjet više o prevenciji i rješavanju problema sportskih ozljeda. Savjetuje vas dr.Pavao Vlahek u Sportskom savjetovalištu Farmacia, Arena centar. Uz liječnički savjet saznajte i kako pravilno uzimati dodatke prehrani za vrijeme pojačanih tjelesnih napora uz mag.cin.Miljanu Azenić i stručni tim farmaceuta. Također iskoristite i prigodne popuste na Multipower dodatke prehrani do 30% na odabrane artikle. Molimo rezervirajte svoj termin na broj 01/2068 826.

Objavljeno: 28.10.2015.