Fashion&Friends

01 5532 796

Više informacija

Fashion Company je jedna od najvećih tvrtki koje se bave modom, modnom maloprodajom i veleprodajom sa preko 60 maloprodajnih mjesta u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Hrvatskoj. Brendovi koje Fashion Company zastupa pripadaju klasi svjetski poznatih modernih urbanih brendova. Fokus je na trendy odjeći svjetskih modnih kuća namijenjenoj urbanoj populaciji koja prati trendove. Svaki brend je priča za sebe i uklapa se u savršenu cjelinu originalnih kornera i interijera.

"Fashion & Friends" je jedan od prvih multibrend dućana otvorenih u Hrvatskoj. Kolekcije renomiranih modnih marki obuhvaćaju linije ekskluzivne odjeće i obuće, torbi i neizostavnih modnih dodataka - Liu jo, Guess, Guess Marciano, Tommy Hilfiger, Diesel, Calvin Klein, UGG, New Zealand Auckland i Gaudi.

Styling koji ponesete iz Fashion&Friends-a čini vas modernim i urbanim u svim prilikama i kamo god krenuli.

Brandovi u ponudi: Liu jo, Guess, Guess Marciano, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Diesel, UGG, New Zealand Auckland i GaudiMID SEASON SALE u Fashion&Friends storeu

Fashion&Friends store, neizostavno je modno odredište svih ljubitelja modernog dizajna i bezvremenske elegancije. Komadi iz proljetnih kolekcija renomiranih modnih brandova Diesel, Replay, Liu Jo, Guess, Liu jo Uomo, Hilfiger Denim, Gaudi, Calvin Klein, Superdry, Volile Blanche, Premiata, Colors of California, Mou i Munich ovoga puta dolaze do čak 30% jeftinijim cijenama.

Objavljeno: 28.04.2017.

Nova Fashion & Friends kampanja dolazi u proljetnim nijansama.

Najbolji svjetski brandovi na jednom mjestu!

Objavljeno: 21.04.2017.

Neodoljive MUNICH tenisice novost su u Fashion&Friends storeuŠpanjolski modni brand MUNICH, nastao u Barceloni 1939. godine predstavlja modno – sportsku etiketu u svijetu obuće. Kolekcija za proljeće/ljeto 2017. donosi modele koji su postali zaštitni znak branda – MASSANA, FUTURA, OSAKA, SOTIL ili APOLO, naime riječ je o redizajniranim modelima koji idealno spajaju moderne s tradicionalnim elementima.

Objavljeno: 30.03.2017.

Fashion&Friends zimsko sniženje još traje

Iako se proljeće lagano bliži to nije razlog da ormar ne obnovite zimskom garderobom, posebice kada su u pitanju najpovoljnije cijene u godini.
U Fashion&Friends započelo je FINALNO ZIMSKO SNIŽENJE koje se odnosi na kolekciju jesen/zima 2016.

Objavljeno: 01.03.2017.

Mjesec najboljih cijena u Liu Jo-u

Vrijeme je za popuste! Sada kad smo već polagano ušli u postblagdansko raspoloženje, Liu Jo je svim ljubiteljicama sofisticiranih i elegantnih komada spremio popust na aktualnu kolekciju jesen/zima u visini do čak 50%.

Objavljeno: 09.01.2017.