Flying Donkey

FLYING DONKEY je novi i za ove prostore jedinstven odjevni brand namjenjen mladim, urbanim ljudima koji veliku pažnju posvećuju svojem stilu i što kroz njega poručuju.

 Radi se o proizvodu koji prati posljednje svjetske streetwear trendove, u pogledu stvaranja proizvoda, brandinga te prezentacije vlastitog imagea prema javnosti i konzumentima. On je jednostavno urbani, cool brand, nešto u čemu se čovjek osjeća privlačno, samopouzdano, opušteno…

 Muški i ženski t-shirti, sweatshirti, baseball kape kao svi ostali odjevni komadi koje volimo svrstati u uličnu modu čine asortiman FLYING DONKEYA, a okosnica većine proizvoda su maštoviti i originalni printevi na njihovim prednjicama – ponekad u obliku autorske fotografije ili zanimljive grafike.

Inspiracija za vizuale na majicama, često upotpunjene neobičnim porukama, prozašla je iz popularne i ulične kulture, filmova, dizajnerskih i fotografskih trendova, ali i uobičajenih životnih situacija kojima je nadodana komična nota ili neočekivani element.

 Proizvodi su izrađeni od visokokvalitetnog tekstila, modernog i mladenačkog kroja, a cjelokupna ponuda, osim u prodavaonici u sklopu Arena centra dostupna je na online shopu

www.flying-donkey.com

 Filozofija FLYING DONKEYA je stvoriti brand po svjetskim standardima, ali uz prisutnost domaćeg duha, šarma. To je ciljano već pri odabiru imena, gdje je životinja koja je od davnina bila vjerni i uporni pomoćnik u težačkom radu, u velikom dijelu naše regije, dobila oprečan i neobičan epitet, što definitvno dodatno intrigira.