H1 Telekom

Služba za korisnike: 0800 0505

Upoznajte H1 telekom.

Mi smo H1 telekom. Neki će reći da smo jedan od vodećih nacionalnih alternativnih operatora u fiksnoj telefoniji. Mi ćemo samo reći da smo tvrtka u hrvatskom vlasništvu i da se možemo pohvaliti s više od 100.000 korisničkih linija. A i snažnim partnerstvom s tehnološkim liderima u telekom sektoru.

Pronaći ćete nas u Splitu. Ondje nam je sjedište. Ali dostupni smo i u našim uredima u Zagrebu, Osijeku i Rijeci.

Naš je posao osigurati vam tehnološki napredne telekomunikacijske usluge po fer cijenama prilagođenim našem tržištu.

Da, želimo i privatnim i poslovnim korisnicima ponuditi tehnološka rješenja koja mogu podržati sve njihove zahtjeve i biti dio suvremenog životnog stila. Zato se trudimo neprestano usavršavati svoje stručnjake i širiti krug poslovnih partnera.

Istodobno, stalno unaprjeđujemo sigurnost i pouzdanost kao i raspoloživost svih svojih usluga.

Imamo vrlo jasan cilj: Postati logičan izbor korisnika koji traže pouzdanog, inovativnog, tehnološki naprednog i fleksibilnog pružatelja telekomunikacijskih usluga.

I još nešto. H1 Telekom raspolaže vlastitom telekomunikacijskom mrežom i putem čvorišta možemo se povezati s drugim operatorima fiksne i mobilne mreže. To znači da svoje usluge možemo dovesti u svako kućanstvo. A doveli smo ih i u H1 telekom u Arena Centru. Vidimo se u prizemlju centra, na Trgu Slavonija, nedaleko od info pulta.