Hangar 18

01 6266 498

Više informacija

E-Blue

E-Blue je japanski proizvođač gaming opreme kojemu je cilj proizvodnja vrhunske gamerske opreme po povoljnim cijenama. U ponudi se nalaze miševi i tipkovnice, anatomska sjedala i stolovi optimizirani za gaming. Sve što je stvoreno za gamere, na jednom mjestu!

Gaming Arena

E-Blue Gaming Arena, u sklopu Megastorea je ekskluzivna arena za e-sportove, opremljena sa vrhunskim računalima i gamerskom opremom. Iskusite jedinstveno dizajnirani prostor, koji možete unajmiti za bilo koje vaše gamerske evente, privatne ili službene, ili jednostavno si uzmite malo vremena za sebe i odigrajte jedne od aktualnih igara zajedno sa ljudima iz cijelog svijeta.

Megastore

Megastore je lanac fizičkih trgovina u svim većim gradovima u Hrvatskoj, koji paralelno nudi svoj asortiman i u web trgovini megastore.hr. Moderno dizajnirani interijeri trgovina u paraleli sa ljubaznim osobljem i ekskluzivnim asortimanom će vašu kupovinu učiniti ugodnim i profitabilnim iskustvom. Nemojte zaboraviti pogledati i krunski dragulj Megastoreove ponude, NOA seriju prvih hrvatskih pametnih telefona!

Brandovi u ponudi: E-Blue, Gaming Arena i Megastore.Stigao novi top model hrvatskog pametnog telefona – Noa H10

Još jedan vrlo važan trenutak dogodio se za hrvatsku tvrtku Hangar 18 koja je razvila vlastitu robnu marku pametnih telefona Noa. Stigao je novi top model - Noa H10. Ovaj „smartphone“ prvi na svijetu ima ugrađen novi MediaTek Helio x27 procesor s dvostrukom stražnjom kamerom i sedam načina snimanja.

Objavljeno: 12.01.2017.

Otvorena prva E-SPORTS arena u regiji

Novo otvorena E-Blue Gaming Arena, u sklopu H18 Megastore je ekskluzivna arena za e-sportove.

Objavljeno: 16.11.2016.