House

01 4093 105

Više informacija

HOUSE – brend zvukova i mladosti.  Kreativan, odvažan i beskompromisan.
Inspirirat će te ritmom, pomoći će ti da pronađeš vlastiti stil. Ako voliš dobru glazbu, slobodu i spontanu zabavu, onda smo mi ono što trebaš.
Trenutno, pod brendom HOUSE radi oko 210 trgovina u Poljskoj i 115 u inozemstvu.

Brend HOUSE čine četiri linije zasebnih značajki – dvije ženske i dvije muške.

Ženske linije:

CASUAL FASHION

Prijedlog za kozmopolitke koje obožavaju kombinirati različite stilove i odjećom naglašavati svoju osobnost.  Linija inspirirana trendovima svjetskih modnih pista, s jasnim naglaskom na originalne i moderne detalje.

STREET CHIC

Linija za aktivne djevojke koje se vole dobro zabavljati i eksperimentirati modom.  Ona je mješavina najnovijih urbanih trendova i sportskih elemenata te trendi gadgeta.

Muške linije:

URBAN HERITAGE

Kombinacija urbanog casuala s rock elementima i daškom vintagea.  Za zahtjevnog, otvorenog muškarca koji ima ​​vlastiti stil, koji donosi zrele modne odluke, koji cijeni visoku kvalitetu i profinjene detalje.

STREET & STYLE

Linija usmjerena na one koji su u potrazi za modernom odjećom, koji kompletiraju svoju garderobu, koji vole uživati i brzo hvataju najnovije trendove te su uvijek tamo, gdje se događa nešto zanimljivo. Obuhvaća uličnu modu sa sportskim elementima, izražajne uzorke i boje te također i modne  dodatke.

Jaka strana brenda HOUSE je denim – u različitim stilovima i krojevima, za različite osobnosti, uvijek u skladu s najnovijim trendovima.

 

 

Brandovi u ponudi: HouseObavijest

U vezi s pritužbama na proizvod, brand House je odlučio povući s tržišta prijenosni punjač (PowerBank OW793-03X), koji se koristi za punjenje elektroničkih uređaja, a dostupan je u samoj trgovini.

Objavljeno: 02.12.2016.