KFC

Tel.: +385 99 2630 094

Više informacija

KFC je nova ponuda u food courtu Arena Centra te prvi restoran ovog gastronomskog branda na hrvatskom tržištu. KFC je jedan od svjetski popularnih lanaca brze prehrane specijaliziran za jela od piletine. KFC donosi bolji izbor koristeći svježu piletinu vrhunske kvalitete proizvedenu u Hrvatskoj. U KFC-u svako jelo priprema se ručno u trenutku narudžbe od strane profesionalnih kuhara prema jedinstvenom KFC receptu.Svratite na slatko, najslađe osvježenje u KFC restoran!

Novi sladoled sa preljevom od višnje.

Objavljeno: 02.06.2016.

KFC piletina sa Teriyaki umakom: Hrskava piletina s rižom, Twister i Zinger sendvič kao i svježa salata

Ukusan način za zadovoljenje velikih apetita i jedinstvena prilika da upoznate okuse Dalekog istoka u KFC-u. Na raspolaganju su vam standard i grande porcija riže sa pikantnim pilećim fileom, omiljeni Twister i Zinger sendviči te svježa salata. Ne propustite ovaj izuzetan spoj okusa!

Objavljeno: 16.03.2016.

U KFC-u ovih dana postaje još toplije

Predstavljamo vam Grander Cheeser, Double Grander Cheeser, Qurrito Fourcheese i košaru pommesa s umakom od sira i gljivama koji će vas grijati u ovim hladnim danima.

Objavljeno: 19.01.2016.

Probajte kombinaciju najpopularnijih KFC proizvoda!

Probajte kombinaciju najpopularnijih KFC proizvoda, Stripsa i Hot wingsa. Možete uživati u košari 7/7 koja sadrži 7 stripsa i 7 hot wingsa po cijeni od 59 kn, u košari 3/3 koja sadrži 3 stripsa i 3 hot wingsa po cijeni od 29 kn ili 3/3 menu varijanti (3/3 košara, veliki pommes frites i Pepsi od 0,4l) po cijeni od 39 kn.

Objavljeno: 09.10.2015.

Novi članovi KFC obitelji

Novi članovi KFC Boxes obitelji, od sada i s vašim omiljenim Zinger i Filet sendvičima, upotpunjenim Hot Wingsima, pommesom i pićem, zgodno upakirano u praktično pakovanje. Za ovdje ili za ponijeti, pitanje je sad!

Objavljeno: 03.08.2015.