Kiehl's

01 4952 100

Više informacija

Kiehl’s Since 1851 je legendarna njujorška ljekarna i proizvođač visokokvalitetnih proizvoda za njegu kože i kose.

Kiehl’sovo klasično nasljeđe i posvećenost kupcu u srži su svakog proizvoda i usluge u 164. godine dugoj povijesti tvrtke – od istraživanja sastojaka i testiranja sigurnosti formula, do unutarnjeg uređenja lokalnih dućana, sve je podređeno individualnim potrebama kupaca u lokalnim zajednicama. Ovaj cilj uvijek imamo na umu: poslužiti kupce u brižljivo uređenom, edukativnom prostoru dokazano učinkovitim proizvodima za njegu, u kojima uživaju naši vjerni kupci širom svijeta.

U svim Kiehl’s prodavaonicama načela klasične ljekarne protkana su modernim elementima koji odražavaju posebnosti zajednice i odaju počast počecima tvrtke u njujorškoj četvrti East Village. Već samim ulaskom u jedinstveni prostor posjetitelji bivaju uvučeni u dugu povijest i ekscentričan karakter tvrtke: posvuda se mogu vidjeti tragovi duge tradicije branda, uključujući fotografije originalne lokacije glavne trgovine u New Yorku, obitelji osnivača i ekspedicija pod Kiehl’sovim sponzorstvom. Povijesni elementi iznenađuju i oduševljavaju kupce, koji mogu vidjeti i legendarni vintage motocikl te Kiehl’sov poznati kostur „Mr. Bones”. Ne postoje dvije u potpunosti jednake prodavaonice, no sve odišu Kiehl’sovom bogatom ljekarničkom tradicijom.

Instagram profil - https://www.instagram.com/kiehls.hr/Godišnji event “Friends & Family”

Prenesite ljubav prema Kiehl’s proizvodima na svoje prijatelje I obitelj.
Povedite ih sa sobom na godišnji trodnevni Kiehl’s događaj tokom kojeg vi i vaši prijatelji ostvarujete popust od 20% na cjelokupan asortiman, te poseban poklon.
Popust traje od 20.07.2016-22.07.2016.
Vidimo se u Kiehl’s Arena Centru!

Objavljeno: 20.07.2016.

Zaštitite osjetljivu kožu sklonu aknama od sunca

Kiehl’s predstavlja novu mineralnu formulu sa širokim spektrom zaštite.

Objavljeno: 16.05.2016.