Koko Kids Store

01 6189 566

Koko Kids Store na 1.katu Arena Centra, prava je adresa za male trendsetere.

Ljubav prema djeci ono je što nas pokreće, motivira i budi znatiželju za novim, drukčijim i orginalnim smjernicama.Nadahnuti time, trudimo se zadovoljiti i opravadati kupovinu našeg asortimana dragim klijentima. Lepeza odjeće i modnih dodataka, ono je što Koko Kids Store nudi kako onim najmanjim( novorođenčadi) do adolescenata. Nudimo vam sportski program; pidžame, bodije, setove za izlazak iz bolnice ili šetnju gradom. Trenerke, majice, setove ili pojedinačne idealne za vrtiće i škole. Naše tkanine su rađene od vrhunskog turskog pamuka, provjerenog i biranog porijekla.Jakne, prsluci, jeans i košulje svojim modernim i zanimljivim krojem i dizajnom nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Ono po čemu smo postali prepoznatljivi i ono sto izaziva najviše oduševljenja našim dragim klijentima, jeste bogati svečani asortiman.Njemu smo posvetili posebnu pažnju, tako da smo pazili do najsitnijih detalja. U našim haljinama svaka djevojčica osjeća se kao princeza bar na jedan dan. Da li se radi o krštenju, pričesti, krizmi, rođendanu, ili nekom drugom svečanom činu mi smo tu za vas. Mladi gospodin koji nosi Koko odijela, hlače, sakoe, košulje odiše elegancijom i stilom.

Naš moto je: Budimo svoji i posebni. Naš pokretač su djeca, djeca ljubavi. A vi ste dragi kupci naša inspiracija i put ka boljem.

Dobrodošli, vaš Koko Kids Store.