Mark Pjetri Jewellery

+385 1 5811108

Više informacija

Zlatarna Mark Pjetri nalazi se u prizemlju u blizini trga Istra. Elegantan prostor opremljen je u skladu s luksuznom ponudom, pa izloge i police krasi raznovrstan nakit. Kupci različitih ukusa i želja ovdje mogu naći unikatne komade autorskog nakita kao i nakit poznatih brandova, tematske kolekcije, vjenčano i zaručničko prstenje, koralji, dječja srebrnina, luksuzni satovi, okviri za slike i još mnogo toga lijepoga.

Zlatarna Mark Pjetri osnovana je 1995. godine u Pragu. Od tada kupce osvaja širokom ponudom renomiranih dobavljača i visoko kvalitetnom profesionalnom uslugom. Kupci brzo uviđaju da je njihovo zadovoljstvo u prvom planu, pa interes stalno raste. Stoga tvrtka Mark Pjetri stalno širi svoje područje djelovanja i danas posjeduje trgovine u Češkoj i Hrvatskoj.

Ponuda zlatarne Mark Pjetri uvijek je u skladu s trendovima. Tražite li nešto doista posebno, za sebe ili dragu osobu, svakako posjetite zlatarnu Mark Pjetri.

Zlatarna Mark Pjetri. Neka posebni trenuci zablistaju pravim sjajem!

Kontakt: info@markpjetri.hr

Brandovi u ponudi: Lapidarium, Zlatni licitar, Borsari, Bracciali, Demark, Cameo Italiano, Franco Magalini, Gieffe jewlery, Unoaere, Adria Coral, Johan Kaiser i dr.Otvoren Mark Pjetri Jewellery

Novootvorena zlatarna Mark Pjetri nalazi se u prizemlju u blizini trga Istra. Elegantan prostor opremljen je u skladu s luksuznom ponudom, pa izloge i police krasi raznovrstan nakit za kupce različitih ukusa i želja. Tako se tu mogu naći unikatni komadi autorskog nakita kao i nakit poznatih brandova, tematske kolekcije, vjenčano i zaručničko prstenje, koralji, dječja srebrnina, luksuzni satovi, okviri za slike i još mnogo toga lijepoga.

Objavljeno: 01.07.2016.