Original Marines

01 / 6142 540

Original Marines je osnovan u Napulju 1983 godine. Danas je to najpoznatiji brand odjeće za cijelu obitelj, a prije svega za djecu, bebe i tinejđere. Počelo je proizvodnjom običnih bijelih majica, krojenih da budu nalik "majicama koje nose marinci." Proizvod je doživio veliki uspjeh, osnivači su pokrenuli prodaju na malo.

Danas imamo oko 600 prodavaonica širom Italije, uz to još 150 u Europi, Aziji, Africi, J.Americi i Bliskom Istoku.

Vođeni idejom i dužnošću da, kao i svaki roditelj, svojoj djeci uvijek pružimo najbolje, za naše tkanine koristimo samo prirodne boje koje ne izazivaju alergije i nisu štetne za zdravlje, američki pamuk, mekši sa boljim vlaknima i sa većom otpornošču i mehanizme za zatvaranje koji ne sadrže nikal, tvrtke YKK jedne od vodećih u svjetskoj proizvodnji patent zatvarača.

Original Marines je brand koji stvara i proizvodi odjeću i asesoare razmišljajući o djeci i obiteljima koji se žele osjećati ugodno u casual, sportskom i svečanom stilu. Iza svake kolekcije stoje vrhunski dizajneri koji se trude biti blizu vama, osluškujući vaše potrebe i interpretiraju vaša očekivanja i stilove. Pratimo val trendova koji raste ali ostajemo čuvari sjajnih klasika casual i sportskog odijevanja. Osluškujemo očekivanja roditelja, ali smo prijateljski nastrojeni prema djeci i kao dugogodišnji partner Warner Brosa iznenađujemo naše male kupce odjećom sa njihovim omiljenim likovima iz crtića. Kroz teme kolekcija prožima se dinamičan, veseo i orginalan stil; MTV - battle sound, Hip Hop, Rock-Moto..koji će se svidjeti vašim tinejđerima.

Naša djeca odrastaju sa brandom koji brine o njima godinama, dok i sami ne postanu roditelji.

Misija nam je još više ojačati povjerenje i zadovoljstvo kupaca, koje smo gradili godinama te zadržati profinjenost i kvalitetu odjeće na visokom nivou, ali u ekonomskim granicama dostupnim za obitelj.

Strast, kvaliteta i stil ne smiju biti luksuz samo za poneke, nego realnost za sve!

Želimo biti izvor inspiracije za one koji se žele slobodno izraziti i koji žele živjeti u orginalnom stilu!

To smo mi, orginalni, kao i kupci koji nas biraju!

 Dođite, budite orginalni!