Original Marines Informacije

Original Marines je osnovan u Napulju 1983. godine. Danas je to najpoznatiji brand odjeće za cijelu obitelj, a prije svega za djecu, bebe i tinejdžere. Počelo je proizvodnjom običnih bijelih majica, krojenih da budu nalik “majicama koje nose marinci.” Proizvod je doživio veliki uspjeh, a osnivači su pokrenuli prodaju na malo.

Danas imamo oko 600 prodavaonica širom Italije, uz to još 150 u Europi, Aziji, Africi, J. Americi i Bliskom Istoku.

Vođeni idejom i dužnošću da, kao i svaki roditelj, svojoj djeci uvijek pružimo najbolje, za naše tkanine koristimo samo prirodne boje koje ne izazivaju alergije i nisu štetne za zdravlje, američki pamuk, mekši s boljim vlaknima i s većom otpornošću i mehanizme za zatvaranje koji ne sadrže nikal, tvrtke YKK jedne od vodećih u svjetskoj proizvodnji patent zatvarača.

Original Marines je brand koji stvara i proizvodi odjeću i asesoare razmišljajući o djeci i obiteljima koji se žele osjećati ugodno u casual, sportskom i svečanom stilu. Iza svake kolekcije stoje vrhunski dizajneri koji se trude biti blizu vama, osluškujući vaše potrebe i interpretiraju vaša očekivanja i stilove. Pratimo val trendova koji raste, ali ostajemo čuvari sjajnih klasika casual i sportskog odijevanja. Osluškujemo očekivanja roditelja, ali smo prijateljski nastrojeni prema djeci i kao dugogodišnji partner Warner Brosa iznenađujemo naše male kupce odjećom s njihovim omiljenim likovima iz crtića. Kroz teme kolekcija prožima se dinamičan, veseo i originalan stil; MTV – battle sound, Hip Hop, Rock-Moto koji će se svidjeti vašim tinejdžerima.

Naša djeca odrastaju s brandom koji brine o njima godinama, dok i sami ne postanu roditelji.

Misija nam je još više ojačati povjerenje i zadovoljstvo kupaca, koje smo gradili godinama te zadržati profinjenost i kvalitetu odjeće na visokom nivou, ali u ekonomskim granicama dostupnim za obitelj.

Strast, kvaliteta i stil ne smiju biti luksuz samo za poneke, nego realnost za sve!

Želimo biti izvor inspiracije za one koji se žele slobodno izraziti i koji žele živjeti u originalnom stilu!

To smo mi, originalni, kao i kupci koji nas biraju!

Dođite, budite originalni!Trgovine

p Lokacija

Prvi kat 160
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do petka 10:00 do 21:00
subotom i nedjeljom 09:00 do 21:00Podijeli

Prvi saznajte za odlične akcije i najbolje ponude Arena Centra