Pandora Informacije

Pandora je danski brend nakita s tradicijom dugom više od 30 godina i krasi žene na čak šest kontinenata s tendencijom rasta. Pandorina priča je započela 1982. godine u Kopenhagenu i otada se neprestano širi. Za misiju ima pružiti ženama diljem svijeta visokokvalitetan, ručno dovršen, dugotrajan i moderan nakit po pristupačnim cijenama kako bi im omogućio da izraze svoju individualnost.

Kako svaka žena ima vlastitu priču, Pandora joj omogućuje da ju izrazi nakitom koji slavi važne životne trenutke. Sav Pandorin nakit je napravljen od visokokvalitetnih materijala, 925 srebra i 585 zlata te je ručno dovršen pa je tako svaki komad unikatan baš kao i osoba koja ga nosi. Sljedeći koncept Create & Combine, u Pandorinim trgovinama mogu se pronaći narukvice, privjesci, naušnice, ogrlice i prstenje koji se mogu nositi na različite načine i tako stvarati mnoštvo kombinacija koje će zadovoljiti svaki stil.

Asortiman je obogaćen i najnovijom Rose linijom nakita koja uključuje jedinstvenu mješavinu metala s pozlatom od 14 karatnog žutog zlata te tako stvara romantičan vintage izgled.

Osim po kvaliteti materijala i izrade te neograničenom broju kombinacija, Pandorin nakit je poseban po svojoj simbolici jer je svaki komad nakita inspiriran različitim idejama kako bi se pružila mogućnost obilježavanja svih važnih životnih trenutaka ili emocionalnih veza te stvorila vlastita priča. Pandora nakit, slaveći jedinstvenost svake žene, za viziju ima postati najvoljeniji ženski brand nakita.

Našu poslovnicu možete pronaći u prizemlju Arena Centra na adresi Ulica Vice Vukova 6  u Zagrebu, a za više informacija posjetite stranicu Arena centra www.arenacentar.hr.Trgovine

p Lokacija

Prizemlje 17
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do petka 10:00 do 21:00
subotom i nedjeljom 9:00 do 21:00Podijeli

Prvi saznajte za odlične akcije i najbolje ponude Arena Centra