Pepe Jeans

01 2068 815

Više informacija

Pepe Jeans je brand rođen je u Londonu 1973. godine i jedan od najpoznatijih streetwear brandova, koji njeguje urbani modni stil odijevanja s naglaskom na detaljima. Od tada pa do danas Pepe Jeans je inspiriran Londonom, eklektičnim mjestom u kojem započinju trendovi koje prati cijeli svijet. Alternativni rock bend The Smiths, prije nego što je postao popularan, već
je bio ukomponiran u Pepe Jeans priču. Isto se dogodilo i s Kate Moss, manekenkom koju je Pepe Jeans prvi slikao za potrebe svojih kampanja. 

Zaštitna lica Pepe Jeansa bili su i glazbenk Donovan Leitch, glumice Ione Skye i Sienna Miller, glumac Ashton Kutcher, supermodeli Bridget Hall, Jessica Mille i Isabeli Fontana, poznati nogometaš Cristiano Ronaldo te TV voditeljica Alexa Chung. 2008. Pepe Jeans jedini je dobio licencu za korištenje djela ikone pop-art umjetnosti, Andyja Warhola, te je počeo suradnju s Formulom 1 i Renaultovim timom.

Brandovi u ponudi: Pepe JeansArena Centar- Story- Diners, Pepe Jeans

Obavještavamo vas kako Story kupon s 30% popusta, u trgovini Pepe Jenas vrijedi za sve oblike plaćanja i odnosi se na novu kolekciju odjeće.
Korisnicima Diners kartice odobrava se popust od 40 % 7. i 8. lipnja.
Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju. Kupon vrijedi od 4. do 8. lipnja. 2014.
Molimo Vas provjerite ponudu prije kupnje.

Objavljeno: 04.06.2014.