Piazza Italia

01 7701 266 / E-mail: piazzaitaliazagreb@gmail.com

Više informacija

Tvrtka "Piazza Italia" osnovana je 1993. godine u Italiji, zahvaljujući inicijativi triju mladih poduzetnika s velikom vizijom. Tijekom posljednjih nekoliko godina Piazza Italia zasluženo je postala jedan od vodećih brandova vrhunske modne odjeće, a danas ima široku mrežu prodavaonica u Italiji i inozemstvu – 250 dućana u Italiji i 70 u svijetu.

Talijanski dizajn, vrhunska kvaliteta i vrlo,vrlo pristupačne cijene...glavne su odlike internacionalno poznatog brenda Piazza Italia koji je konačno i u Hrvatskoj otvorio svoje prve trgovine po konceptu fashion family store-a. Zagrebački dućan nalazi se u Arena Centru na prvoj etaži i u trenutku otvaranja nudi kreativnu, trendy proljetnu kolekciju  koju krasi nadaleko poznati talijanski dizajn i šarm. Kao dominantni nametnuli su se etno, pruge i cik-cak uzorci prisutni na zanimljivim odjevnim kombinacijama, a casual traper upotpunjen je sa zemljanim tonovima jakni  i pulovera. Zanimljiva modna igra svih nijansi plave učiniti će odjevne predmete Piazze Italie ovogodišnjim predmetima žudnje za sve poklonike mode i trendova.  U bogatoj ponudi popularnog talijanskog branda nalaze se kolekcije ženske, muške i odjeće za djecu.  Piazza Italia ima popust do 50% na određene artikle nove kolekcije.

Obnovite svoju odjeću uz najnovije talijanske trendove iz naše nove kolekcije.

Objavljeno: 10.10.2016.

Ne propustitie veeeeliki Back to school party u Piazza Italia trgovini

Školska godina je pred vratima, obucite se od "glave do pete" u novitete s potpisom talijanskog modnog brenda PIazza Italia. Kako bi kupovina bila zabavna, a kombiniranje jednostavno Piazza Italia priprema veeeeeliki Back to school party u subotu od 16:00 - 20:00 sati !

Objavljeno: 02.09.2016.

Piazza Italia majice tunike za djevojčice

Djevojčice često žele izgledati poput svojih odraslih idola, pa u odijevanju priželjkuju modele koji otkrivaju leđa. Talijanski modni brend Piazza Italia svojim dizajnom prati trendove i u dječjoj kolekciji.

Objavljeno: 23.08.2016.

Back to school uz Piazza Italiu

Sve što je lijepo kratko traje! Tako nam i ljeto polako prolazi, a pred nam je jesen i početak školske godine! Torba i pernica su kupljene, knjige stižu, a odjeća… Ne propustite Back to school kolekciju s potpisom Piazza Italia!

Objavljeno: 16.08.2016.

Mali šminkeri veliki Piazza Italia stil!

Sve je više mališana koji obožavaju izgledati kao odrasli idoli! Jesu li vaši klinci među njima?

Objavljeno: 23.07.2016.