Polleo Sport

01 6142 505

Polleo Sport je najveći specijalizirani lanac trgovina sportske i zdrave prehrane za sportaše, rekreativce te ljude koji brinu o vlastitom zdravlju. U našim trgovinama ćete naići na visoko educirano osoblje koje zna i može ponuditi savjete kako da živite aktivnije, hranite se zdravije i dođete do svojih bilo sportskih, bilo osobnih ciljeva brže i sigurnije. Naše usko područje specijalizacije su proizvodi sportske prehrane i ostali dodaci prehrani koji uz pravilan i pravovremen savjet našeg stručnog osoblja (nutricionista, trenera, sportaša) postaju pravo oruđe u postizanju vaših ciljeva.

Omogućiti sportašima i rekreativcima te ljudima koji brinu o svojem zdravlju u svim većim regionalnim gradovima trgovinu sportske i zdrave prehrane u kojoj rade visoko educirani ljudi sportskog karaktera.

Naša misija

Educirati ljude koliko je aktivan život važan za kvalitetno življenje bez bolesti, pretilosti i kompleksa. Educirati da proizvodi suplementacije nisu „nedopuštena sredstva“, već su tu u službi pomoći kako biste maksimizirali svoj trud kroz trening i prehranu.

Educirati da sportski duh leži u svakome od nas.

Identitet

Naš logo je dinamičan, profesionalan i konstantno stremi prema napretku. Baš kao i mi.
Naša maskota Mislav je plavi lav. Unikatan, moderan i želi živjeti kvalitetnije baš kao i naši korisnici.

Nagrade i priznanja

SUPERBRANDS

Superbrands predstavlja onu tržišnu marku koja pruža znatne prepoznatljive emocionalne i opipljive vrijednosti. Superbrands mora predstavljati: kvalitetu, pouzdanost, razlikovnost, emocionalni naboj. Polleo Sport s ponosom može reći da je od 2013. godine nositelj ovog prestižnog certifikata koji osnažuje kvalitetu i pouzdanost našeg branda!

GREEN SUPERBRANDS

Green Superbrands je nagrada tvrtkama koje iskazuju visoku ekološku svijest i skrbe se za okoliš i samo takve tvrtke zaslužuju to vrijedno zeleno priznanje, a Polleo Sport je od 2013 godine među Green Superbrands odabranicama.

BISNODE AAA

Zašto je važno dobiti certifikat bonitetene izvrsnosti? Iznad svega ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji dobitnike ove nagrade svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok poduzećima iz Europske unije jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriteriji. Certificiranje tvrtki (bonitetna izvrsnost) je dugogodišnja međunarodna praksa koja nositeljima certifikata osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala poduzeća iz segmenta njihovog poslovanja.. 2013. godine kvaliteta poslovanja Polleo Sporta nagrađena je ovim certifikatom.

Mi smo Polleo Sport, specijaliziranI i priznatI lanac trgovina pun zdravih savjeta, proizvoda i istomišljenika koji brine za vas!

Brandovi u ponudi: DODACI PREHRANI:
1. OPTIMUM NUTRITION
2. MULTIPOWER
3. TWINLAB
4. MYPROTEIN
5. NATROL
6. MVP NUTRITION
7. QNT NUTRITION
8. SCI-MUSCLE
9. DYMATIZE
10. LABRADA NUTRITION
11. GASPARI
12. SCITEC
13. INKOSPOR
14. SOPHARMA
15. BES-T
16. VITARGO

FITNESS OPREMA, BORILAČKA OPREMA, LITERATURA I GADGETI:
1. GARMIN
2. ADIDAS
3. REEBOK
4. EVERLAST
5. TRX
6. PRIDE
7. KINETA
8. SPORTSKA KNJIGA
9. BEURER
10. CAMP
BIO HRANA:
1. PLANET BIO
2. LINDT
3. BIOTTA
4. LUPO SOKOVI
5. BRUGGEN
6. CANAH
7. DIDA BOŽA
8. DR.MARTINS
9. EKO MED
10. TWININGS
11. VELIS
12. TRINI
13. STEVIA MIRAKUL