Polleo Sport

01 6142 505

Više informacija

Polleo Sport je najveći specijalizirani lanac trgovina sportske i zdrave prehrane za sportaše, rekreativce te ljude koji brinu o vlastitom zdravlju. U našim trgovinama ćete naići na visoko educirano osoblje koje zna i može ponuditi savjete kako da živite aktivnije, hranite se zdravije i dođete do svojih bilo sportskih, bilo osobnih ciljeva brže i sigurnije. Naše usko područje specijalizacije su proizvodi sportske prehrane i ostali dodaci prehrani koji uz pravilan i pravovremen savjet našeg stručnog osoblja (nutricionista, trenera, sportaša) postaju pravo oruđe u postizanju vaših ciljeva.

Omogućiti sportašima i rekreativcima te ljudima koji brinu o svojem zdravlju u svim većim regionalnim gradovima trgovinu sportske i zdrave prehrane u kojoj rade visoko educirani ljudi sportskog karaktera.

Naša misija

Educirati ljude koliko je aktivan život važan za kvalitetno življenje bez bolesti, pretilosti i kompleksa. Educirati da proizvodi suplementacije nisu „nedopuštena sredstva“, već su tu u službi pomoći kako biste maksimizirali svoj trud kroz trening i prehranu.

Educirati da sportski duh leži u svakome od nas.

Identitet

Naš logo je dinamičan, profesionalan i konstantno stremi prema napretku. Baš kao i mi.
Naša maskota Mislav je plavi lav. Unikatan, moderan i želi živjeti kvalitetnije baš kao i naši korisnici.

Nagrade i priznanja

SUPERBRANDS

Superbrands predstavlja onu tržišnu marku koja pruža znatne prepoznatljive emocionalne i opipljive vrijednosti. Superbrands mora predstavljati: kvalitetu, pouzdanost, razlikovnost, emocionalni naboj. Polleo Sport s ponosom može reći da je od 2013. godine nositelj ovog prestižnog certifikata koji osnažuje kvalitetu i pouzdanost našeg branda!

GREEN SUPERBRANDS

Green Superbrands je nagrada tvrtkama koje iskazuju visoku ekološku svijest i skrbe se za okoliš i samo takve tvrtke zaslužuju to vrijedno zeleno priznanje, a Polleo Sport je od 2013 godine među Green Superbrands odabranicama.

BISNODE AAA

Zašto je važno dobiti certifikat bonitetene izvrsnosti? Iznad svega ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji dobitnike ove nagrade svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok poduzećima iz Europske unije jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriteriji. Certificiranje tvrtki (bonitetna izvrsnost) je dugogodišnja međunarodna praksa koja nositeljima certifikata osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala poduzeća iz segmenta njihovog poslovanja.. 2013. godine kvaliteta poslovanja Polleo Sporta nagrađena je ovim certifikatom.

Mi smo Polleo Sport, specijaliziranI i priznatI lanac trgovina pun zdravih savjeta, proizvoda i istomišljenika koji brine za vas!

Brandovi u ponudi: DODACI PREHRANI:
1. OPTIMUM NUTRITION
2. MULTIPOWER
3. TWINLAB
4. MYPROTEIN
5. NATROL
6. MVP NUTRITION
7. QNT NUTRITION
8. SCI-MUSCLE
9. DYMATIZE
10. LABRADA NUTRITION
11. GASPARI
12. SCITEC
13. INKOSPOR
14. SOPHARMA
15. BES-T
16. VITARGO

FITNESS OPREMA, BORILAČKA OPREMA, LITERATURA I GADGETI:
1. GARMIN
2. ADIDAS
3. REEBOK
4. EVERLAST
5. TRX
6. PRIDE
7. KINETA
8. SPORTSKA KNJIGA
9. BEURER
10. CAMP
BIO HRANA:
1. PLANET BIO
2. LINDT
3. BIOTTA
4. LUPO SOKOVI
5. BRUGGEN
6. CANAH
7. DIDA BOŽA
8. DR.MARTINS
9. EKO MED
10. TWININGS
11. VELIS
12. TRINI
13. STEVIA MIRAKULHappy hour u Arena Centru - ispravak ponude za Polleo Sport

ISPRAVAK PONUDE!
Svaki dan za vrijeme HAPPY HOUR-a od 15 do 17 sati u Polleo Sport poslovnici u Areni uhvati 20% na cjelokupnu ponudu odjeće i obuće! Čekaju te vrhunski brendovi i odlične cijene!

Objavljeno: 06.04.2017.