Shooster

Tel.: +385 1 5556 548

Više informacija

Shooster je Vaš omiljeni "sneaker store" koji donosi trendove i predstavlja premium modele najboljih svjetskih brandova. Naši djelatnici su stručnjaci u svojem poslu i savjetima vam mogu pomoći kod odabira.

Naš cilj je promocija "sneaker" kulture u Hrvatskoj kao i postavljanje urbanih trendova. Naša želje je biti dom najboljih "sneakera"!

 Provjerite našu ponudu brojnih i atraktivnih modela obuće i kapa iz najnovijih kolekcija poznatih marki – Timberland, Nike, Converse,
Adidas, Supra, DC, Vans, Air Jordan,  Asics, Reebok, K1X, Skechers, KSwiss, New Era i Mitchell & Ness...

Shooster trgovine nalaze se u svim većim hrvatskim gradovima: Zagreb, Split, Osijek, Karlovac, Koprivnica, Rijeka, Pula, Varaždin,
Zaprešić, Slavonski Brod. Potražite nas u velikim trgovačkim centrima kao što su City Center One, Arena centar, Portanova, West gate,
City Colosseum, Centar Cvjetni.

Ako više volite kupovati iz udobnosti svoga doma tu je i Shooster webshop sa svim najnovijim kolekcijama i modelima iz naše ponude.
Odaberite što Vas zanima, ubacite u košaricu i u roku do sedam dana na kućni prag dolazi paket s novim članom Vaše kolekcije.
Brandovi u ponudi: Timberland, Nike, Air Jordan, Converse, Supra, Adidas, Skechers, Reebok, Vans, Polo by Ralph Lauren, Dr. Martens, Asics, DCHej, baš dobro da si tu – imamo ti nešto važno za reći

ThelazyWAVE i LayZ dolaze u Shooster shop u Arena centar i možeš hengati s njima! Uživo!
Zar to nije najcool stvar ove godine?!

Objavljeno: 12.04.2017.

Blagdansko iznenađenje za mlade iz SOS zajednice mladih

Za čak 44-ero mladih koji odrastaju u SOS Zajednicama mladih u Osijeku, Velikoj Gorici i Zagrebu, Sveti je Nikola ove godine bio posebno darežljiv.
U veselom okruženju Shoosterovih ambasadora, Ivana Dečaka i Andreje Andrassy, mladi iz SOS Zajednica mladih primili su hvalevrijednu donaciju u Shooster trgovini u Arena Centru.

Objavljeno: 07.12.2016.

SHOOSTER JESEN 2015

Fatal attraction by Adidas ZX FLUX!

Objavljeno: 17.09.2015.

Nedjelja kod Arene u znaku košarke, zabave i Shoostera!

Nakon kiše dolazi sunce i upravo tako bilo je na jučer održanom Shooster Streetball Showu kada je osvanuo savršen dan za hakl 3x3 i mnoge zabavne košarkaške aktivnosti u kojima je uživalo više tisuća posjetitelja.

Objavljeno: 07.09.2015.

Shooster ima super akciju

Shooster daje 20 posto popusta na cijelu kolekciju Converse i Adidas.

Objavljeno: 25.05.2015.