S.Oliver

Tel.: +385 1 5552 827

Više informacija

s.Oliver nudi modu za svaki dan i sve prigode s novim kolekcijama svaki mjesec. Žene mogu birati između linija s.Oliver Casual women i QS by s.Oliver female, a muški također između linija s.Oliver Casual men i QS by s.Oliver male. Od svog osnutka 1969. tvrtka je jedan od vodećih tekstilnih proizvođača.

Sve s.Oliver kolekcije odlikuju se modernim stilom i kvalitetom. Liniju s.Oliver Casual odlikuju udobnost, odlična izrada i dobra cijena. QS by s.Oliver je modna linija za mlade trendsetere. Zadnji modni trendovi, kvaliteta i dobri krojevi, kojima se odlikuje s.Oliver nude Vam mogućnost, da kreirate individualan stil oblačenja. Linija s.Oliver Accessories brine se za Vaš savršen izgled.

Prava moda za prave ljude!

www.facebook.com/s.OliverCroatia

Brandovi u ponudi: S.OliverS.Oliver Predstavlja novu kampanju Jesen / Zima 2015.

1. Kolovoza s.Oliver kreće s svojom novom kampanjom jesen/zima 2015. Fotograf Richard Phibbs koji je za s.Oliver već snimao ovogodišnju kampanju proljeće/ljeto, ovog je puta svojim objektivom zabilježio atmosferu na ulicama Stockholma.

Objavljeno: 25.08.2015.

Nagradna Igra S.Oliver

Od 10.08. do 16.08. 2015 kupujte u s.Oliver trgovinama, pošaljite fotografiju svog novog stylinga na mail info@soliver.hr te osvojite poklon bon u vrijednosti Vaše kupovine!

Objavljeno: 11.08.2015.