Terranova

01 6142 585

Više informacija

Brend Terranova njeguje Urban style (gradski stil) koji se razlikuje po svojoj jednostavnoj, uvijek novoj “cool” slici kako u odjevnim predmetima koje plasira na tržištu širom svijeta, tako i u izgledu svojih maloprodajnih objekata. Terranova-in tim dizajnera osluškuje potrebe urbane, mlađe populacije i kroz trendi odjevne komade zadovoljava modne zahtjeve mladih i onih koji se tako osjećaju.

Teranova je jedna od najvažnijih urbanih robnih marki za mlade sa ponudom suvremenih i modernih odjevnih komada po niskoj cijeni, sa razvijenom maloprodajnom mrežom u preko 35 zemalja širom svijeta.

Uslijed brzih promjena na svjetskoj modnoj sceni, u posljednjih nekoliko godina takozvani “low cost” brendovi predstavljaju revoluciju na modnom tržištu. Terranova je lider u ovom sektoru sa idealnim odnosom kvaliteta i cijene odjevnih predmeta.

U novom ambijentu urbanog stila, koji je i modni imperativ brenda Terranova, kupci mogu pronaći sve za svoj kompletan styling po najpovoljnijim cijenama, uz stalne akcijske ponude i u skladu sa trenutno aktualnim svjetskim trendovima. Tu je i po prvi put u Zagrebu kolekcija za najmlađe - Terranova Kids, kao i prvi put u Hrvatskoj kolekcija Intimno MIA.

Brandovi u ponudi: Terranova, Terranova Kids, MIAPočinje SCHOOL TIME u Terranovi

U povodu početka školske godine Terranova počinje s promocijom SCHOOL TIME gdje na cijelu NOVU kolekciju jesen zima 2014 daje 20% na blagajni. Požurite!

Objavljeno: 21.08.2014.