Tommy Hilfiger

01 4844 795

Tommy Hilfiger novi je store u Arena Centru, smješten na prvom katu, ovaj luksuzno opremljeni prostor na čak 173 m2 nudi atraktivne komade odjeće i obuće koji su već desetljećima sinonim za klasičan stil odijevanja.

Prilikom opremanja dućana  korišten je najnoviji koncept uređenja Tommy Hilfiger storeova diljem svijeta te je naglašena konceptualna priča samog prodajnog mjesta. Zahvaljujući jednostavnom dizajnu i sofisticiranim elementima, kolekcija dolazi do izražaja čime se kupcima olakšava pregledavanje najpoželjnijih komada sezone te se istovremeno odražava lifestyle u skladu s kolekcijom i njenim visokokvalitetnim materijalima.

Riječ je o jednom od najpoznatijih modnih brandova koji je u svijetu postao simbol kvalitete i tradicionalne prepoznatljivosti u visokim modnim krugovima.

Američki premium fashion i lifestyle brand slovi za modnog klasika koji bira najkvalitetnije materijale, minimalizam i decentne detalje koji interpretiraju kultni američki stil te donosi prijedloge napoželjnih outfita za aktualnu sezonu!