U.S. Polo Assn.

01 / 4840 - 301

U.S.Polo Assn. utjelovljuje autentičnost sporta i odražava svoju bogatu povijest od preko 125 godina, ostajući vjeran svojim korijenima u klasičnom američkom stilu.

Prenoseći vrijednosti polo sporta, modna marka uspješno kombinira moderno i sportsko kroz široku ponudu ženske, muške i dječje odjeće.

US Polo Assn. žensku kolekciju karakteriziraju ženstveni i elegantani dodaci od nakita, perlica do cvjetnih uzoraka i čipke. Mornarski plava, crvena i bijela, prepoznatljive boje U.S. Polo Assn., udružene su s osvježavajućom nebeski plavom, Oxford plavom, žutom, te nijansama od mente, pink, tirkizne, aqua do ružičasto žute. Majice ukrašene upadljivim cvjetnim printovima, traper i pamučne haljine najatraktivniji su komadi u ženskoj kolekciji za proljeće/ljeto. Pletene tkanine i veste pravi su izbor za svježe proljetne dane, dok su slamnati panama šeširi neizostavni modni dodatak za vrućih ljetnih dana.

U muškoj kolekciji US Polo Assn. prevladavaju materijali likre, lana i pamuka koje obuhvaćaju udobnost proljeća i ljeta. Košulje se ove sezone ističu u cvjetnim printevima svih veličina. Dok raznobojne, karirane, cvjetne košulje s printevima standardno privlače pažnju, izdvaja se i kolekcija protkana vintage detaljima na teksasu.

Dječja kolekcija proljeće/ljeto donosi pastelne boje prirode ukrašene cvjetnim uzorcima. Glavna tema je sloboda kretanja i udobnost. Kolekcija najrazličitijih odjevnih komada za djevojčice, obogaćena Sarasota cvijećem, nadopunjena je posebno kreiranim cvjetnim šeširićima. U kolekciji za dječake, udobne majice u kombinaciji s bermudama ili laganim hlačama omogućavaju potpunu slobodu kretanja koji je glavni moto polo sporta.