Yves Rocher

Tel.: +385 91 4818 183

Još prije 50 godina, u potkrovlju obiteljske kuće u La Gacilly, u srcu Bretanje, Francuska, Yves Rocher je osmislio "Ljepotu iz biljaka" baziranu na bogatstvu biljnog svijeta i njenom beskonačnom potencijalu. 50 godina iskustva pruža jedinstvenu stručnost. Danas  Yves Rocher i dalje prvi nudi njegu Ljepote iz biljaka, koja je još moćnija i još više poštuje ženu i prirodu.

U isto vrijeme uzgajivač, proizvođač i distributer, Yves Rocher je jedinstveni brand koji je odlučio kontrolirati svaki korak poslovanja: uzgoj biljaka, znanstvena istraživanja na biljkama, razvoj inovativnih aktivnih sastojaka, formula, opskrbu sirovinama, proizvodnju, pakiranje, dostavu i distribuciju širom svijeta. Zahvaljujući svojoj različitosti, brand Yves Rocher može kontrolirati i smanjiti svoj utjecaj na okoliš, te vam omogućiti da iskoristite najbolje proizvode za ljepotu po najboljoj cijeni.

Brand Yves Rocher proizvodi 90% svojih proizvoda koji se distribuiraju po cijelom svijetu u svojim certificiranim tvornicama u Bretanji. To doprinosi u stvaranju izravno ili neizravno 10.000 radnih mjesta i odgovara na početnu želju gospodina Yves Rochera, a to je spasiti svoje selo La Gacilly.

Brandovi u ponudi: Yves Rocher