Zlatarna Celje

Tel.: +385 1 6522 431

Više informacija

Zlatarna Celje d.d. ponosi se s više od 160 godina kontinuiranog rada i zavidnom tradicijom. Danas smo najveći i najpoznatiji proizvođač zlatnog i srebrnog nakita u industriji, a odlično nas poznaju i izvan Slovenije.

Naš je poslovni uspjeh izgrađen na dobro poznatoj tradiciji, kvaliteti i brandu s širokom prepoznatljivošću. To su ujedno i naše najveće konkurentske prednosti koje se dopunjuju s širokom paletom proizvoda kako bi se zadovoljila velika skupina ljudi. Sva naša volja, snaga i sposobnosti usmjerene su u globalno društvo elitnih proizvođača zlatarskih proizvoda i nakita.

Brandovi u ponudi: Zlatarna CeljeZNATIŽELJNA, UPORNA I SAMOSTALNA – KOLEKCIJA CAT ZLATARNE CELJE.

Ukoliko ove jeseni tražite nakit koji ostavlja bez riječi, onda je to kolekcija Cat Zlatarne Celje.

Objavljeno: 30.10.2015.

Od nježne elegancije do zvjezdanog praha

Zlatarna Celje predstavlja dvije nove kolekcije, stilski različite, ali svojim dizajnom bezvremenske. Kolekcija Loop nadahnjuje jednostavnošću i čistoćom, dok se odvažna kolekcija Stardust ističe uočljivim dizajnom kroz koji su protkani očaravajući briljanti.

Objavljeno: 29.06.2015.

CRISS CROSS KOLEKCIJA ZA SVAKODNEVNU ELEGANCIJU

Dizajneri Zlatarne Celje predlažu nakit koji se može nositi u svim prigodama, a uz koji će se njegova vlasnica uvijek osjećati ugodno i privlačno.

Objavljeno: 27.10.2014.

Neka ljeto potraje što duže uz dizajnerski nakit Zlatarne Celje

Ljubitelje unikatnog i bezvremenski dizajniranog nakita oduševit će nove kolekcije Zlatarne Celje inspirirane ljetnom toplinom. Opušteni ljetni glamur i energija koju nam donose ljetni mjeseci pretočeni su u zadivljujuće kolekcije koje potpisuju dizajnerice Olga Košica i Zdenka Šamec.

Objavljeno: 28.08.2014.