Ljepota > Novosti

Neodoljive morske note donosi Springfield parfem

Osjetite ljetni povjetarac uz novi miris iz Springfielda. URBAN STORIES dolazi u ženskoj, ali i muškoj verziji, a asocira nas na strast, rizik, slijeđenje snova i postizanje ciljeva. Mirisna nota ovog neodoljivog parfema, inspiraciju je potražila u mirisu mora koji budi sjećanja na ljetne užitke.

Objavljeno: 20.04.2017.

Surferska idila popraćena toplim zrakama sunca poslužila je kao inspiracija ovog neodoljivog Springfield mirisa. Urban Stories – Big Surf moderan je i veseo miris – idealan za sunčane dane.

Svijetle boje i palme podsjećaju nas na šetnicu uz plažu, dok zlatne i srebrne nijanse donose sunčeve zrake u ‘gradski’ život.

Novi Urban Stories miris za njega donosi val svježine s primjesama mojita koji je zaslužan za originalan i zavodljiv touch.

Vodenasta jezgra pojačava muški karakter parfema, dok je jantarna pozadina zaslužna za dugotrajno zadržavanje na koži.

Novi Urban Stories miris za nju donosi val mladenačke svježine s voćnim nijansama i cvjetnim akordima. Svi navedeni elementi dodatno su obogaćeni pomalo baršunastom notom maline koja na gotovo zarazan način produljuje trajanje na koži.

Ovaj neodoljivi miris pronađite u trgovini Springfield po cijeni od 79,00 kn.

 VIŠE O SPRINGFIELDU

Lanac trgovina Springfield ima 941 prodajno mjesto u 73 zemlje diljem svijeta te pripada Cortefiel Group, vodećoj kompaniji u fashion industriji s komercijalnom mrežom više od 2.100 prodajnih mjesta koja svoje proizvode distribuira u čak 90 zemalja kroz pet glavnih brandova: Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield, Women’secret i Fifty Factory.