Moda > Novosti

Nova Palmers kolekcija za žene koje ne prihvaćaju kompromise

Moderne linije za proljeće/ ljeto 2017. udovoljit će svim istinskim fashionisticama koje inzistiraju na visokim standardima.

Objavljeno: 20.03.2017.

Austrijski brand Palmers još jednom je opravdao ulogu lidera na tržištu donjeg rublja lansiranjem kolekcije koja udovoljava svim kontrastnim zahtjevima modernog vremena. Žene više ne prihvaćaju kompromise kada su u pitanju udobnost i top-trendy dizajni pa moderno donje rublje mora imati više lica i biti raznoliko poput složene veze između ženstvenosti i senzualnosti. Nadahnuta duhom vremena, Palmers kolekcija za proljeće/ ljeto 2017. ne svodi se samo na izbor sofisticiranih tekstualnih tvorevina, nego je dizajnirana kako bi inspirirala žene da nanovo mijenjaju sebe, da osjete kvalitetu donjeg rublja na svojoj koži i da ga uživaju nositi iz dana u dan.

 

Inovativnim linijama donjeg rublja i spavaćeg asortimana za nadolazeću sezonu, brand Palmers predstavlja svoje novo lice koje je mlađe, svježe i sjajnije nego ikad prije. Atraktivni komadi svakoj će ženi pridati dozu senzualnosti, istovremeno spretno izbjegavajući preagresivan dojam – vrlo su ženstveni, zavodljivi i ležerni. Ravni rubovi i nježne naramenice linije Luxury Lace čine ovu seriju jednom od najudobnijih svoje vrste, dok joj grafički prikaz filigranske čipke pridaje dozu elegancije. Vrhunski dizajn i rafinirani detalji također su nepogrešivi aduti Luxury i Fancy Lace linija homewear i nightwear asortimana, među kojima se posebno izdvajaju romantične spavaćice i pidžame te neodoljivi kimono s čipkastim rukavima. Besprijekorno udobnim komadima kojima dominira nota profinjenosti, brand Palmers i ove sezone podiže standarde kvalitete te donosi komade koji laskaju svakom ženskom karakteru, odajući na taj način počast svim ženama.