Moda > Novosti

Top 5 proljetnih stilova

Kao što već znate, trenutno traje natječaju u kojem možete komentirati odabrane stilove Arena Centra. Najkreativniji komentar osvaja poklon karticu Arena Centra u vrijednosti 2500 kn.
Saznajte o kojim modnim kombinacijama je riječ i uživajte čitajući o proljetnim trendovima iz trgovina Arena Centra.

Objavljeno: 19.04.2017.

Zima je iza nas i već ste sigurno bacili oko na nove kolekcije u dućanima. Sudeći prema ponudi, ova sezona donosi nam razigranost, a sve moguće kombinacije su dozvoljene. Sve je postalo puno veselije i u bojama, a čak ni traper više nije samo običan i plav. Police omiljenih high street brendova nude retro i traper komade sa zakrpama, a kao najčešći detalj pojavljuje se cvijeće. Proljetna moda pršti veseljem, ali je donijela i mekane linije naglašeno istaknute na haljinama. Romantično i lepršavo sada je potpuno nosivo i u dnevnim varijantama.

1. Urban Joungle

Proljetna leopard haljina uz traper jaknu i sandale s remenčićima istaknut će vašu ženstvenost, ali i noge, pa je vrijeme da se počnete malo sunčati. Ove sezone ništa nije previše pa bez ustručavanja u kombinaciju ubacite i torbicu sa zmijskim uzorkom.

2. Poslovni

Jednostavne i poslovne varijante također su razigrane ove sezone. Dizajneri su i klasične kombinacije obojili u vesele proljetne boje. Chic i dobar stil ne morate žrtvovati čak i ako imate "dress code" na poslu. Ovogodišnji trendovi su na vašoj su strani pa hlače sada krase odvažni materijali i boje. Ne morate razbijati glavu uzorcima, a zaboravite i na usklađivanje boje ruža, torbice i cipela i isprobajte minimalistički stil koji pršti bojama.


3. Sexy Party Look

Da ovo proljeće nikako ne može proći bez boja pokazuju i kožnate jakne. Crne klasične zamijenile su plave, crvene i žute koje potpuno vladaju street stylom, ali i modnim pistama. Ove sezone su parke, sakoi, kožnate jakne i bomberice toliko u trendu da je teško izabrati samo jedan model jakne. Međutim, nije ni bitno koju ćete odabrati, jer uz klasičnu haljinu i seksi cipele bilo koja od njih će pristajati, bitno je samo da pršti vašom najdražom bojom!


4. Sportski

Sportska odjeća obavezna je u ormaru svake žene jer u nekim prilikama nemoguće je uživati u finim cipelicama. Šminkerski par tenisica koje odlično idu uz kariranu košulju svakako su must have zadnjih sezona. U takvim ugodnim komadima moći ćete uživati u kavici na proljetnom suncu, ali naravno da to ne može proći bez sunčanih naočala koje će vam zaštiti oči. Zanimljiv detalj u takvom stilu mogu biti i majice s natpisom, neka super izjava koju možete poslati svijetu, a nikad je inače ne bi izrekli.

5. Boho Chich

Boho stil najviše podsjeća na ležerni svijet festivala i ljeta. Želite li ovo proljeće uživati u ovakvom stilu? Ugledajte se na glumicu Siennu Miller koja godinama predstavlja sam vrh boho chica. Razbarušite kosu, obucite maxi haljinu cvjetnog uzorka i nove platforme i uživajte na proljetnom suncu.


Izvor: Budi.IN