w HR EN

Chipoteka Information

O Chipoteci

Z-el d.o.o. je vodeća hrvatska tvrtka u prodaji elektroničkih komponenti i elektromehanike. Poslujemo pod zaštićenim imenom Chipoteka od 1990. godine.

Chipoteka je danas na tržištu pozicionirana kao značajni maloprodajni lanac konzumne elektronike i računalne opreme. U posljednjih sedam godina vodeći je maloprodajni lanac GPS uređaja.

Chipoteka je direktni uvoznik 80% asortimana koji nudi u svojim maloprodajnim i veleprodajnim centrima, te distributer brojnih kvalitetnih i brzorastućih brandova.

Pouzdana i stabilna tvrtka kojom upravlja tročlana Uprava zapošljava 63 zaposlenika u svojoj mreži poslovnica u Zagrebu, Osijeku, Puli, Rijeci, Splitu, Šibeniku i Zadru, te ostvaruje značajan rast prodaje na veliko i malo.

Široki asortiman uvijek najnovijih proizvoda i modela, konkurentne cijene, tehnička podrška i servis samo su dio naše usluge. Chipoteka nudi stručno osoblje koje će vam uvijek pomoći pri svim vašim tehničkim nedoumicama.
Mogućnost naručivanja putem kataloga i Interneta, prigodne akcije te brojne druge pogodnosti čekaju vas u našim prodajnim centrima u svim većim hrvatskim gradovima.

Z – EL d.o.o.

Shops

p Location

Ground Floor 30
Show on the map

h Working hours

Monday to Sunday from 9am to 9pmShare