Atlas Informacije

Atlas je vodeća turistička agencija u regiji i vaš najbolji domaćin na više od 400 svjetskih odredišta. Najvećom ponudom odmora i putovanja, iskusnim predstavnicima i najdužom tradicijom obrazovane vodičke službe, vaše će odmore i putovanja učiniti vrijednima vaših snova.

Odaberite neki od čarter programa na području Mediterana ili Hrvatske, autobusnih i city-break tura diljem Europe, turističkih paket aranžmana na egzotičnim odredištima, zimskih praznika i skijaških aranžmana te nezaboravnih krstarenja.

Kako biste lakše odabrali i na najljepši način započeli svoj odmor ili putovanje, posjetite modernu Atlasovu poslovnicu u sklopu Arena centra, gdje će se ljubazni prodajni agenti, ujedno savjetnici za putovanja, pobrinuti udovoljiti svim vašim specifičnim željama, pronaći vam avio karte za željene destinacije, a na vama je samo da se opustite i otkrite svoj djelić svijeta.

Putovanje je uvijek dobra ideja, a Atlas vas s veseljem i velikim osmijehom očekuje u Arena Centru, kako biste zajedno skrojili odmor upravo po Vašoj mjeri.

Trgovine

p Lokacija

Prizemlje 57
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do petka 10:00 do 21:00
subotom i nedjeljom 09:00 do 21:00Podijeli

Prvi saznajte za odlične akcije i najbolje ponude Arena Centra

*Vaše podatke čuvamo u servisu Mailchimp te vam putem njega šaljemo emailove. Ako želite prekinuti vašu pretplatu molimo slijedite ovaj link.

Pogledajte više o pravilima privatnosti i pravne napomene.