Carpyland Informacije

U samom srcu Arena Centra čeka vas CARPYLAND, igraonica modernoga dizajna i lijepih boja koja se preselila s našeg sunčanog Jadrana u grad Zagreb. Naši animatori već duži niz godina rade na turističkim destinacijama diljem našeg Jadrana, Tajlanda, Grčke, Maldiva, Slovenije, Krfa itd. Odlučili smo spojiti animaciju iz turizma i animaciju na rođendanima u jedan zajednički svijet u kojem vam želimo dočarati jedan sasvim drugačiji svijet. Spoj je to dugogodišnjeg iskustva koji će se odvijati u našoj igraonici novog doba. S nama vam nikad neće biti dosadno, a s našim animatorima možete kroz igru pričati na engleskom, ruskom, njemačkom, talijanskom i francuskom jeziku. Mi smo igraonica novog doba, želimo da svatko tko nas posjeti, provede nezaboravne trenutke i da nam se što prije vrati.

Otvoreni smo za vas kroz tjedan od 10:00 h do 21:00 h, a vikendom od 9:00 do 21:00 h. CARPYLAND je prijatelj roditelja i djece. Svi roditelji s djecom mlađom od 3 godine su dobrodošli.

Od dana otvaranja 23.9.2015 do 28.9.2015 omogućen vam je besplatan boravak u igraonici.

1 SAT JE BESPLATAN – SVAKI SLJEDEĆI SE PLAĆA 25kn

Princip rada je osmišljen kao cjelodnevna animacija koja na kraju dana završava dječjim CARPY ARENA DISCOM.

CARPYLAND se pred noć pretvara u MINI DISCO CLUB, osvijetljen raznobojnim bojama dočarava atmosferu provoda uz zvukove omiljene glazbe za sve uzraste djece.

Napomenimo da je svaki MINI DISCO tematski organiziran kako bi djeca mogla uživati uz sve svoje omiljene likove.

Svaki dan ćemo prije našega MINI DISCA ocrtavati lice facepaintingom.

USKORO: jednom tjedno KIDS SHOW za svu djecu!Trgovine

p Lokacija

Prvi kat 163
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do petka 10:00 do 21:00
subotom i nedjeljom 09:00 do 21:00Podijeli

Prvi saznajte za odlične akcije i najbolje ponude Arena Centra

*Vaše podatke čuvamo u servisu Mailchimp te vam putem njega šaljemo emailove. Ako želite prekinuti vašu pretplatu molimo slijedite ovaj link.

Pogledajte više o pravilima privatnosti i pravne napomene.