w HR EN

Cropp Informacije

CROPP je marka odjeće za mlade individualce koji cijene slobodu i udobnost, a odjećom manifestiraju svoju neovisnost. U ponudi marke mogu se naći streatwear kolekcije kao i one tipično sportske i ležerne.

CROPP je tipično urbana marka, buntovna, koja crpi inspiraciju s ulica velikih gradova i tamo se najbolje osjeća – u dvorištima, klubovima, svugdje gdje mladi žele pokazati da imaju svoj stil i originalnu ideju za sebe.

CROPPove cure i dečki ne mogu se tako lako staviti u pretinac, izbjegavaju predloške i stereotipe. Ne vole dosadu, razvijaju vlastite strasti, među kojima se mogu naći graffiti, breakdance, urbani sportovi ili klupska muzika. CROPP im omogućuje traženje svog stila, zabavu oblikom i bojom pomoću kojih mogu izraziti sebe.

Obilježjem kolekcija CROPP-a su izražajne boje i mladenački, često kontroverzni i politički nekorektni dizajn, nadahnut streetartom, urbanim sportovima i glazbom. U salonima CROPP-a naći ćemo između ostalog T-shirtove i bluze, sportske cipele, odjeću nadahnutu najnovijim trendovima mladih i također specijalnim kolekcijama – na primjer namijenjenim za snowboard ili pripremljene u suradnji s poznatim streatartovcima.

CROPP također podržava događaje koji se uklapaju u interese klijenata marke, kao što su tattoo festivali ili festivali zidnih slika.

https://www.facebook.com/croppclothing
http://instagram.com/cropp_clothing
https://www.youtube.com/user/CroppTV

http://blog.cropp.com

Trgovine

p Lokacija

Prvi kat 128
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do nedjelje 09:00 do 21:00Podijeli