Hangar 18 Informacije

 

H18 Megastore

H18 Megastore je lanac trgovina IT opremom tvrtke Hangar 18 d.o.o. koji je prisutan u svim većim gradovima u Hrvatskoj. Paralelno nudi svoj asortiman i u web trgovini na adresi: www.megastore.hr.

H18 Megastore je već više od 10 godina prisutan na hrvatskom tržištu u maloprodaji računala, laptopa, računalnih komponenti, igraćih konzola, pametnih telefona, gamerske opreme, printera, monitora i ostale periferije.

Moderno dizajnirani interijeri trgovina u paraleli s ljubaznim osobljem i ekskluzivnim asortimanom koji će vašu će kupovinu učiniti ugodnim i korisnim iskustvom.

Tvrtka Hangar 18 d.o.o. je osnovana 2005. Zahvaljujući jasno postavljenoj viziji (lider u inovativnosti na svakom tržištu regije po svim mjerilima modernog poslovanja), provođenoj strategiji i promišljenim ulaganjima, Hangar 18 je tijekom svog poslovanja u vrlo kratkom vremenu izrastao iz male obiteljske tvrtke u najbrže rastuću tvrtku u segmentu IT tvrtki.

Brandovi u ponudi: Noa, E-Blue, Noaline, HPC, Dell, HP, Acer, Asus, Lenovo, Samsung i drugi.

Gaming Arena

E-Blue Gaming Arena u sklopu Megastorea je ekskluzivna arena za e-sportove, opremljena s vrhunskim računalima i gamerskom opremom. Iskusite jedinstveno dizajnirani prostor, koji možete unajmiti za bilo koje vaše gamerske evente (privatne ili službene) ili jednostavno uzmite malo vremena za sebe i odigrajte neke od aktualnih igara s ljudima iz cijelog svijeta.

E-Blue

E-Blue je japanski proizvođač gaming opreme kojemu je cilj proizvodnja vrhunske gamerske opreme po povoljnim cijenama. U ponudi se nalaze miševi i tipkovnice, anatomska sjedala i stolovi optimizirani za gaming. Sve što je stvoreno za gamere na jednom mjestu!Trgovine

p Lokacija

Prvi kat 145
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do petka 10:00 do 21:00
subotom i nedjeljom 09:00 do 21:00Podijeli

Prvi saznajte za odlične akcije i najbolje ponude Arena Centra

*Vaše podatke čuvamo u servisu Mailchimp te vam putem njega šaljemo emailove. Ako želite prekinuti vašu pretplatu molimo slijedite ovaj link.

Pogledajte više o pravilima privatnosti i pravne napomene.