w HR EN

Joie Informacije

Dobrodošli u našu Joie obitelj!

Naša misija je pomoći roditeljima da postanu najbolji uz proizvode za svakodnevnu upotrebu, tako da je naša dječja oprema dizajnirana za obitelji koje žele najvišu kvalitetu i performanse. Nudimo široku paletu dječjih sjedalica kako bi zadovoljili sve potrebe, a mnoga autosjdalice iz naše ponude su dobile preporuke vodećih neovisnih testova sigurnosti uključujući ADAC, Stiftung Warentest i švedski Plus test.

Također nastojimo educirati potrošače o važnim temama sigurnosti autosjedalica poput i-size standarda i prednostima vožnje u suprotnom smjeru. Provodi treninge za Ujedinjene narode o sigurnosti prometa na cestama djece putem CIFAL Madrida i Kraljevskog automobilskog kluba Španjolske (RACE).

Naša druga misija je vezana uz saznanje da se novi roditelji susreću s brojnim financijskim izdacima pa u kreiranju svojih proizvodima želimo doći do savršenog omjera kvalitete i financijske isplativosti.

Kada govorimo o kvaliteti materijala i sigurnosti, u Joieu ne marimo za ove stvari samo zbog sigurnosti djece, nego i okoliša pa se u procesu proizvodnje trudimo što manje zagađivati prirodu.

Kod nas u Joie trgovini nudimo kolica i komplete kolica, hranilice, autosjedalice, njihaljke, vrtiće, nosiljke, kolijevke te putne krevetiće.

Ako Vas zanima radno vrijeme ili dostupnost artikala u Joie trgovini u Arena Centru slobodno nas nazovete na telefon:

+385 1 2068 829

Trgovine

p Lokacija

Prvi kat 138
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do nedjelje 09:00 do 21:00Podijeli