JumpingClay Informacije

JUMPINGCLAY GLINA ZA MODELIRANJE I RADIONICE ZA DJECU

JumpingClay glina najlakša je i najmekša glina na svijetu, miriši na jasmin i savršen je materijal za 3D modeliranje. JumpingClay glinu nije potrebno peći u pećnici. Suši se na zraku i kroz 24h prirodno stvrdnjava bez pukotina.

U sklopu trgovine možete kupiti ovu posebnu glinu, ali i druge igračke i dodatke za bebe i djecu, brandova GOKI i STERNTALER.

Dok uživate u shoppingu vaše mališane možete dovesti na interaktivnu radionicu modeliranja gdje će se uz stručno vodstvo zabavljati, igrati, družiti, ali i učiti te poslije svake radionice svoje figurice nose sa sobom kući!

Standardna radionica traje otprilike sat vremena, a naše instruktorice prolaze s djecom osnovne geometrijske oblike i miješanje boja te djeca nakon toga sama stvaraju svoje kreacije.

JumpingClay nema ograničenja kada je kreativnost u pitanju, namijenjena je svim dobnim skupinama, tako da svatko uz malo mašte može oblikovati svoj mali šareni svijet te se istovremeno i beskrajno dobro zabaviti.

A idealan je i kao rođendanski poklon kojim ćete sigurno izmamiti osmjehe na dječjim licima!

Ova jedinstvena glina se ne mrvi i ne stvara nered te je 100% sigurna i bez toksina.

Posjetite nas na našem štandu na 1.katu kod Lego Storea i modelirajte s nama!

 

 

Trgovine

p Lokacija

Prvi kat Z6
Prikaži na mapiPodijeli

Prvi saznajte za odlične akcije i najbolje ponude Arena Centra

*Vaše podatke čuvamo u servisu Mailchimp te vam putem njega šaljemo emailove. Ako želite prekinuti vašu pretplatu molimo kliknite ovdje.

Pogledajte više o pravilima privatnosti i pravne napomene.