w HR EN

Mobile Outfitters Informacije

Najkvalitetnija zaštita za mobilne uređaje, izrađena od iznimno izdržljivog materijala, poliuretana, koji apsorbira udarce i ne puca. Proizvodi “made in USA” dostupni i kupcima u Hrvatskoj. Uz program doživotne zamjene, zaboravite na brige oko padova i oštećenja uređaja. Naši profesionalni i ljubazni zaposlenici očekuju Vas u prizemlju Arena Centra. Veselimo se Vašoj posjeti.
Naši proizvodi:

1. Clear-Coat folija

Više puta nagrađivana zaštita, razvijena i proizvedena u Americi

Naši ekskluzivni Clear-Coat proizvodi štite kompletan uređaj – ekran, zadnju stranu pa čak i bočne strane. Zaštitite svoj mobilni uređaj, laptop ili tablet neprimjetnom, poliuretanskom Clear-Coat zaštitom i oslobodite se futrole koja skriva ljepotu vašeg uređaja i povećava njegove dimenzije.

2. Clear-Coat Matte folija

360º zaštita od ogrebotina, bez odsjaja

Clear-Coat Matte (mat) zaštitne folije sadrže specijalni premaz koji sprječava zadržavanje mrlja i otisaka prstiju na ekranu vašeg mobilnog uređaja te umanjuju odsjaj i refleksije koje smanjuju vidljivost sadržaja na ekranu.

3. Fusion Bumper

Inovativna antišok zaštita mogućih oštećenja bočnih strana i rubnih dijelova uređaja prilikom pada.

Fusion Bumper je specijalna zaštita koja se bazira na patentiranim TriACTIVE™ i Corner Cushion™ tehnologijama. Iako je čak 40% tanji od konkurentskih proizvoda, naš Fusion Bumper pruža superiorniju i elegantniju zaštitu.Najbolja zaštita postiže se u kombinaciji s našom Clear-Coat Fusion folijom.

Trgovine

p Lokacija

Prizemlje Y16
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do nedjelje 09:00 do 21:00Podijeli