Pandora Informacije

 

Izuzetno uspješan i svjetski poznat nakit PANDORA iz Danske možete pronaći u našem trgovačkom centru!

Tvrtka PANDORA poznata je po jedinstvenim, ručno dovršenim narukvicama s privjescima koji se izrađuju u više od 800 modela od najkvalitetnijeg srebra i 14-karatnog zlata, kao i po drugim jedinstveno izrađenim, originalnim, kolekcijama nakita.

Od 1982. godine danska tvrtka PANDORA kreira ženstveni i bezvremenski nakit koji su prigrlili kupci širom svijeta zbog njegove posebne kvalitete kako bi sačuvali nezaboravne trenutke života. Snažan i vječan dizajn, formula je koju PANDORA koristi kako bi pružila mogućnost ženama diljem svijeta iskazivanje svoje individualnosti i osobnog stila kroz bezbroj kombinacija iz široke palete ženstvenog visoko kvalitetnog nakita.

PANDORA prodajno mjesto u našem trgovačkom centru je član obitelji od 9.300 prodajnih mjesta, uključujući i preko 1.800 konceptualnih prodavaonica, u više od 100 zemalja, na šest kontinenata.
Zahvaljujuću snažnom rastu u posljednjih nekoliko godina, PANDORA je danas jedan od najpoznatijih proizvođača nakita od najkvalitetnijeg srebra i zlata na svijetu.

Za više informacija posetite http://www.pandora.net/.

Našu poslovnicu možete pronaći u prizemlju Arena Centra na adresi Ulica Vice Vukova 6  u Zagrebu, a za više informacija posjetite stranicu Arena centra www.arenacentar.hr.

Trgovine

p Lokacija

Prizemlje 17
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do petka 10:00 do 21:00
subotom i nedjeljom 09:00 do 21:00Podijeli

Prvi saznajte za odlične akcije i najbolje ponude Arena Centra

*Vaše podatke čuvamo u servisu Mailchimp te vam putem njega šaljemo emailove. Ako želite prekinuti vašu pretplatu molimo kliknite ovdje.

Pogledajte više o pravilima privatnosti i pravne napomene.