w HR EN

Pandora Informacije

Činjenica je da svaka ženska osoba ima nezaboravne trenutke koje želi sačuvati, ženstvenost i originalnost koju želi istaknuti, osobnu priču koju želi ispričati. To je bilo dovoljno kao inspiracija za nastajanje jednog od najpoznatijeg brenda nakita koji krasi nježniji spol širom svijeta. Pandora je brend visoko kvalitetnog, ručno dovršenog nakita, koji se prodaje po pristupačnim cijenama. Pored najpoznatijeg artikla, Pandora narukvica s privjescima, Pandora u svom asortimanu ima i ogrlice, lančiće, naušnice, prstenje, razne vrste narukvica i privjesaka. Moderan i ženstven nakit, spoj tradicionalnog zanata i moderne tehnologije, rezultirao je unikatnim dizajnom, a to je upravo ono što Pandora nakit čini jedinstvenim u svijetu.

Osnovana 1982. godine sa sjedištem u Kopenhagenu u Danskoj, PANDORA se prodaje u više od 100 zemalja, na 6 kontinenata, u više od 7.800 prodajnih mjesta, a zapošljava oko 27.300 ljudi širom svijeta.

Za više informacija posjetite www.pandora.net.

Našu poslovnicu možete pronaći u prizemlju Arena Centra na adresi Ulica Vice Vukova 6  u Zagrebu, a za više informacija posjetite stranicu Arena Centra www.arenacentar.hr.

Trgovine

p Lokacija

Prizemlje 17
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do nedjelje 09:00 do 21:00



Podijeli