Reebok FitHub by Polleo Sport Informacije

Reebok FitHub by Polleo Sport

Reebok FitHub by Polleo Sport je ekskluzivna trgovina sportske odjeće i obuće koja pokreće novu eru fitnessa. Misao vodilja Reeboka kao i Polleo Sporta je inspirirati ljude da budu najbolji što mogu, najbolja verzija sebe osobno i najbolji što mogu biti u društvenoj zajednici. Glavni cilj je educirati i osvjestiti ljude koliko je aktivan život važan za kvalitetno življenje. U Reebok FitHub by Polleo Sport posjetitelji mogu pronaći najbolje iz Reebok ponude – Reebok classics, top proizvode iz UFC i crossfit kolekcije te ostale kvalitetne komade za trening, a sve što im treba od sportske prehrane, gadgeta i fitnes opreme mogu pronaći odmah u drugom dijelu dućana – u Polleo Sportu.

Reebok Classic jedna je od najpoznatijih lifestyle kategorija branda, bogatog naslijeđa ukorijenjenog u fitness. Uz Reebok classic bilo da trčiš ili se spremaš za večernji izlazak svaku kombinaciju ćeš podići na novi nivo. Ultimate Fighting Championship – UFC kolekcija predstavlja neizostavnu opremu za svakog sportaša koji stupa u Octagon ring, a službeni odjevni predmeti sinonimi su za snagu, brzinu i fleksibilnost. CrossFit kolekciju karakteriziraju smjele boje, printovi te vrhunski materijali koji sportašu omogućavaju pun raspon pokretam kako bi postizali vrhunske sportske rezultate.

U drugom dijelu dućana Polleo Sporta možete pronaći najveći izbor sportske prehrane, bio i zdrave hrane, kao i fitness opreme – sve na jednom mjestu! Polleo Sport je tržišni lider u industriji sportske prehrane gdje svaki sportaš, rekreativac i osoba koja brine o vlastitom zdravlju postaje dio fit zajednice.

Reebok FitHub by Polleo Sport je mjesto gdje je sport stil života!

Trgovine

p Lokacija

Prvi kat 156
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do petka 10:00 do 21:00
subotom i nedjeljom 09:00 do 21:00Podijeli

Prvi saznajte za odlične akcije i najbolje ponude Arena Centra

*Vaše podatke čuvamo u servisu Mailchimp te vam putem njega šaljemo emailove. Ako želite prekinuti vašu pretplatu molimo slijedite ovaj link.

Pogledajte više o pravilima privatnosti i pravne napomene.