w HR EN

Sizeer Informacije

Sport with style

Mi smo globalni maloprodajni lanac za modernu sportsku obuću i odjeću, zastupljeni u 29 država diljem svijeta. Držeći neke od najpoznatijih svjetskih brandova, uvjereni smo da dodavanjem određene doze stila u Vaše svakodnevne aktivnosti, možemo Vas, naše drage klijente, pretvoriti u strastvene sportaše.

Bez obzira želite li trčati po gradu, družiti se u trgovačkom centru ili suvereno vladati najpopularnijim klubovima, mi Vam nudimo najširi izbor elegantne, sportski inspirirane obuće u naših 520 upečatljivih trgovina diljem svijeta. To uključuje najnovije raspone boja  najboljih sportskih tenisica, uz ekskluzivne stilove ograničenih izdanja i malih brandova u nastajanju. Posebno smo ponosni na našu  liniju moderne, ali i individualističke odjeće za dodavanje onog posljednjeg detalja Vašem izgledu.

Taf početak

  1. Robert i David Lando otvorili su prvu The Athlete’s Foot trgovinu u Pittsburghu u Pennsylvaniji. U ono vrijeme, to je bila prva specijalizirana trgovina sportske odjeće svoje vrste u Sjedinjenim državama. Kasnije je postao prvi svjetski franšizer sportske obuće, s preko 200 domaćih trgovina do 1978. Te iste godine, rastući američki lanac je postao međunarodan, otvarajući trgovinu u Adelaide u Australiji.

Gdje smo danas

Danas, je The Athlete’s Foot  još uvijek poznat kao jedan od svjetskih lidera u sportskoj obući, održavajući svoje nasljeđe i predanost odgovarajućem pristajanju i kvalitetnoj službi za korisnike. 2012 INTERSPORT International Corp. (IIC), sa sjedištem u Švicarskoj je otkupio The Athlete’s Foot. The Athlete’s Foot nastavlja rasti i otvara sve više trgovina diljem svijeta svake godine. Kako raste, nastavlja osnaživati ljude posvuda da prihvate svoj vlastiti sport sa stilom.

Naše trgovine 

Trgovine The Athlete’s Foot su napravljene da bi zahvatile pred-digitalno, tradicionalno iskustvo shoppinga koje dovodi ljude natrag u trgovine i omogućuje im neposrednu interakciju s ležernim svakodnevnim proizvodima i brandovima. Unutarnje uređenje trgovina utjelovljuje vintage osjećaj na jedan moderan i modularan način. Otvoren i topao prostor je omeđen pozadinskim osvjetljenjem polica za obuću koje ističu proizvode istovremeno aludirajući na hip-hop ugođaj koji se može naći u prodavaonicama vinila. Nedovršene drvene ploče su postavljenje na zidove da bi se dobio osjećaj “organiziranog nereda” i svježa vibra.

 

Ono što nas čini drugačijima od drugih je strast prema našim proizvodima, znanje o onome što je trenutno IN i u velikoj mjeri osjećaj za stil.

Trgovine

p Lokacija

Prvi kat 161
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do nedjelje 09:00 do 21:00Podijeli