w HR EN

Swarovski Informacije

Ponuda u trgovini Swarovski doprijeti će do vašeg srca bilo da darujete svoje voljene ili želite pronaći nešto po vlastitom ukusu.

Naš je cilj pružiti svijetu ljepotu. Ono što nudimo seže mnogo dalje od proizvoda – ono dopire do srca. Uvjereni smo da će doći vrijeme kada će nestati hektičnost današnjeg života i tada ćemo znati ono što su znali naši preci – da je nakit duši isto što i hrana tijelu! U Swarovski trgovini možete pronaći sve iz Swarovski ponude: nakit, satove, naočale, maskice za mobitel, accesories, home decor, kristalne figurice, kemijske itd.

Još od davne 1895. godine Daniel Swarovski kao majstor obrade i izrade kristala, osnovao je danas planetarno popularnu tvrtku Swarovski. Inspiriran idejom da kristal učini pristupačniji većem broju ljudi, Swarovski je patentirao električni uređaj za precizno rezanje kristala od kojeg je nastala uspješna poslovna priča.

Swarovski je poznat i po brojnim svjetskim suradnjama među kojima se mogu pohvaliti s Mirandom Kerr, Jean Paul Gaultier, Penelope Cruz, Dior, Peter Pilotto, Karl Lagerfeld itd.

U svojim kolekcijama Swarovski otkriva jedinstven sjaj i najnovije trendove u kolekcijama nakita, satova i brojnih modnih dodataka koji će vas učiniti pravom zvijezdom.

 

Trgovine

p Lokacija

Prizemlje 10
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do nedjelje 09:00 do 21:00Podijeli