Tele2 Informacije

U Hrvatsku smo došli 2005. godine, sa željom da komunikaciju učinimo dostupnom baš svima.
Nije bilo lako, ali prihvatili smo izazov, uveli najjednostavniju tarifu i nokautirali tržišne cijene poziva za 60%. I nismo na tome stali. Snizili smo i cijene SMS-a i prijenosa podataka, podigli „revoluciju“ na tržištu i korisnicima osigurali „i ovce i novce“. Zato nas vole naši korisnici.

A dalje? Dalje nastavljamo kao i do sada, ali još brže i hrabrije. Nastavljamo izazivati i potresati tržište na dobrobit korisnika, jer mi smo izazivač koji nikad ne odustaje.

Naša je glavna zadaća: ponuditi kvalitetne telekomunikacijske usluge po najnižoj cijeni na tržištu i našim korisnicima pružiti fleksibilnost, jednostavnost, transparentnost i najveću vrijednost za novac, biti ‘the best deal’.

Za svoje prvo experience prodajno mjesto odabrali smo upravo Arena Centar, gdje se možete uvjeriti u našu odličnu ponudu. Pomno osmišljen prostor s mnoštvom interaktivnih sadržaja uvući će vas u svijet mobilne telekomunikacije kako ga vidi Tele2.

Trgovine

p Lokacija

Prizemlje 39
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do petka 10:00 do 21:00
subotom i nedjeljom 09:00 do 21:00Podijeli

Prvi saznajte za odlične akcije i najbolje ponude Arena Centra

*Vaše podatke čuvamo u servisu Mailchimp te vam putem njega šaljemo emailove. Ako želite prekinuti vašu pretplatu molimo slijedite ovaj link.

Pogledajte više o pravilima privatnosti i pravne napomene.