Tele2 Informacije

U Hrvatsku smo došli 2005. godine, kada je minuta razgovora mobitelom stajala gotovo kao kilogram kruha, s ciljem kako bismo komunikaciju učinili dostupnom baš svima.

Nije bilo lako, ali prihvatili smo izazov, uveli najjednostavniju tarifu i nokautirali tržišne cijene poziva za 60%. I nismo na tome stali. Snizili smo cijene SMS-a, prijenosa podataka, podigli „revoluciju“ na tržištu i korisnicima osigurali „i ovce i novce“.

Kako sada vidimo, to je bio samo početak jer smo danas teleoperater koji svojim korisnicima nudi jedini stvarno neograničeni interent na mobitelima omogućivši im tako izlazak iz wi-fi zone.

Naš glavni cilj je omogućiti korisnicima da uvijek budu povezani nudeći im:

• jednostavne proizvode i usluge
• fleksibilnost izbora
• te najvišu razinu korisničkog iskustva u svakoj interakciji s nama. 

Neustrašivo smo posvećeni razumijevanju potreba korisnika i kreiranju inovativnih ponuda koje će zadovoljiti njihove želje i potrebe.

S izraženim izazivačkim duhom te talentiranim i angažiranim zaposlenicima izvlačimo maksimum iz svake situacije i nikad ne odustajemo!

Neustrašivi smo!

Trgovine

p Lokacija

Prizemlje 39
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do nedjelje 09:00 do 21:00Podijeli

Prvi saznajte za odlične akcije i najbolje ponude Arena Centra

*Vaše podatke čuvamo u servisu Mailchimp te vam putem njega šaljemo emailove. Ako želite prekinuti vašu pretplatu molimo kliknite ovdje.

Pogledajte više o pravilima privatnosti i pravne napomene.