w HR EN

Telemach Informacije

U Hrvatsku smo došli 2005. godine, kada je minuta razgovora mobitelom stajala gotovo kao kilogram kruha, s ciljem kako bismo komunikaciju učinili dostupnom baš svima.

Nije bilo lako, ali prihvatili smo izazov. Uveli smo najjednostavniju tarifu i nokautirali tržišne cijene poziva za 60%. Nismo na tome stali jer od tada predvodimo niz revolucionarnih promjena u telekomunikacijskoj industriji.

Korisnicima smo omogućili telefoniranje bez ograničenja, odnosno bez potpisivanja ugovorne obveze i naplate uspostave poziva, uz fiksni iznos mjesečne naknade. Prvi smo teleoperator koji je uveo neograničeni Internet, razgovore i SMS poruke na mobilnim uređajima te smo zahvaljujući  mobilnom internetu, omogućili neograničeno surfanje i u područjima sa slabo razvijenom fiksnom telekomunikacijskom infrastrukturom i sporim internetom.
Nakon 15 godina uspješnog poslovanja, nastavljamo u istom smjeru  i to uz podršku i sinergiju naše matične kompanije, United Grupe, najvećeg telekomunikacijskog i medijskog operatora u Jugoistočnoj Europi.

Pod novim imenom Telemach Hrvatska, i u budućnosti ćemo razvijati nove ponude, ulagati u pružanje još kvalitetnije usluge našim korisnicima, brinuti o našim zaposlenicima i implementirati društveno odgovorne projekte koji pomažu razvoju lokalne zajednice, ali i društva u cjelini.
Time ostvarujemo naš glavni cilj – odgovoriti na potrebe naših korisnika s najboljim omjerom cijene i kvalitete usluga i proizvoda.

TELEMACH HRVATSKA DIO UNITED GRUPE
Sa sjedištem u Amsterdamu, United Grupa je najveći telekomunikacijski i medijski operater u Jugoistočnoj Europi, koji nudi najkvalitetnije telekomunikacijske usluge i najbolju i najbržu mrežu mobilnog i fiksnog interneta na svim tržištima na kojima posluje.

Kroz značajne godišnje investicije u razvoj digitalne infrastrukture, sadržaja i tehnologije, te zahvaljujući najširoj mrežnoj pokrivenosti u regiji, United Grupa pruža vodeće usluge korisnicima širom regije i nudi najatraktivniji izbor TV sadržaja iz cijelog svijeta. Do kraja 2020. godine United Grupa imat će oko 10 milijuna korisnika i 11 tisuća zaposlenika. Trenutno zapošljava oko 950 zaposlenika u Hrvatskoj i spremni su za daljnji rast.

United Grupa posluje u sedam država, a od ožujka 2019. godine je u vlasništvu BC Partners, jedne od najvećih globalnih investicijskih kompanija u svijetu.

Trgovine

p Lokacija

Prizemlje 39
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do nedjelje 09:00 do 21:00Podijeli