ARENA CENTAR LOVES SOUND

via We love sound Open Air 2019  Arena Centar i NYX Professional Makeup besplatno šminkanje Bliži nam se treće izdanje…


01. lipnja 2019.

ARENA CENTAR LOVES SOUND

via We love sound Open Air 2019 

Arena Centar i NYX Professional Makeup besplatno šminkanje

Bliži nam se treće izdanje We Love Sound na Jarunu.

1.6.2019. uživajte u muzici Reevesa, Troxlera, Sonje Moonear, Luce Cazala, Dyed Soundorom i Andree Ljekaj.

A kako bi festivalski ugođaj bio potpun, svakako posjeti Arena Centar Make up corner pokraj VIP ulaza.

Za sve one koji žele izgledati poput pravih festivalskih trendstera, Arena Centar i  NYX Professional Makeup su pripremili besplatno šminkanje!

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA „#arenacentarfesivallook

 1. ORGANIZATOR

Nagradni natječaj #arenacentarfestivallook” organizira društvo (Ured za ideje d.o.o.), OIB: 16712356020, sa sjedištem u Zagrebu (dalje: Organizator), koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja. Izrazi koji se koriste u ovim Pravilima, a imaju rodno značenje, koriste se neutralno i odnose se jednako na muški i ženski rod.

 1. TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Nagradni natječaj, u kojem se od natjecatelja traži da (Za sudjelovanje na nagradnom natječaju potrebno je, objaviti svoju najkreativniju fotografiju slikanu ispred Arena Centar makeup cornera, na društvenoj mreži Instagram na kojoj natjecatelj pokazuje svoj make up look s Arena Centar makeup cornera, s hashtagom #arenacentarfestivallook” #welovesound #nyxcosmeticshrvatska I tagom @arena_centar_ , raspisuje se u svrhu promocije trgovačkog centra Arena Centar. Nagradni natječaj traje od 01.06.2019. (od 16h) do 03.06.2019. godine (do 16h). Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

 1. FOND NAGRADA

Nagrada uključuje poklon karticu Arena Centra u iznosu od 1000 kuna.

 1. PRAVO SUDJELOVANJA I PRIJAVA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina i s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje u propisanom razdoblju i upišu potrebne osobne podatke. Organizator je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora, društva Arena Center Zagreb d.o.o. i/ili društva NEPI Croatia Management d.o.o. Sudionici nagradnog natječaja prihvaćanjem Pravila se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora, društva Arena Center Zagreb d.o.o. ili društva NEPI Croatia Management d.o.o. na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška, štete ili slično koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim Pravilima. U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati radnici Organizatora, društava koje posluju u okviru NEPI Rockcastle grupe niti uži članovi njihovih obitelji.

 1. PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Organizator će utvrditi pobjednika natječaja  putem društvene mreže Instagram (pobjedniku će biti poslana privatna poruka o osvajanju nagrade) u ponedjeljak 03.06. 2019. godine. Pobjednik će biti objavljeni na Insta Storyju Arena Centra.

 1. PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnik/ca ovog natječaja bit će obaviješten/a o dobitku nagrade putem privatne poruke na Instagramu u ponedjeljak 03.06. 2019. godine, koristeći Instagram profil na kojem je objavio/la fotografiju. Ako dobitnik/ca u roku od dva dana ne odgovori na poruku, nagradu neće moći preuzeti te će se ista dodijeliti idućem dobitniku, prema redoslijedu kojeg je utvrdio Organizator. Nagrada je neprenosiva na treću osobu, a Organizator zadržava pravo uskratiti dodjelu nagrade ako utvrdi da dobitnik ne ispunjava uvjete za prijavu u nagradni natječaj propisane točkom 4. ovih Pravila te će Organizator tada postupiti kao i u slučaju da dobitnik ne odgovori na poruku, odnosno ista će se dodijeliti idućem dobitniku, prema redoslijedu kojeg je utvrdio Organizator.

 1. NAGRADE

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora, a osobito ne mogu zahtijevati isplatu novčane protuvrijednosti nagrade.

 1. PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionik je suglasan da se njegovi materijali, ime i prezime, fotografije i ostali podaci mogu objaviti i koristiti od strane Organizatora, društva Arena Center Zagreb d.o.o. i/ili društva NEPI Croatia Management d.o.o. u tiskanom, zvučnom, slikovnom ili video obliku. Sudionik nagradnog natječaja prihvaća da se svi podaci i materijali dobiveni tijekom prijave na nagradni natječaj mogu koristiti u promotivne svrhe, a s ciljem dobivanja publiciteta i promocije navedene u točki 2. ovih Pravila. Pravila o korištenju osobnih podataka su detaljno navedena u točki 11. ovih Pravila.

 1. POREZI

Pobjednik natječaja ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

 1. SPOROVI

U slučaju spora između sudionika te Organizatora nadležan je stvarno nadležni sud u Zagrebu.

 1. PRAVILA O KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju #arenacentarfestivallook” koji se održava od 01.06. do 03.06.2019., objavljivanjem fotografije na drušvenoj mreži Instagram s hashtagom #arenacentarfestivallook  #welovesound #nyxcosmeticshrvatska i tagom @arena_centar_, pristajete na sve uvjete Natječaja i objavu fotografije i vašeg imena i prezimena na Instagram stranici Arena Centra, s trgovačkim društvom (Ured za ideje d.o.o.) sa sjedištem u (Gustava Krkleca 15, 10000 Zagreb), OIB: 16712356020 kao Organizatoru i voditelju/izvršitelju obrade osobnih podataka. Također, izričito pristajete da će osobni podaci koje ste pružili dijeliti i s društvom Arena Center Zagreb d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Ulica Vice Vukova 6, kao voditeljem obrade. Osobni će podatke obrađivati i društvo NEPI Croatia Management d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Ulica Vice Vukova 6, OIB: 94739707578, kao izvršitelj obrade osobnih podataka. Dodatno, Organizator i društva navedena gore mogu obrađivati fotografije dobitnika nagradnog natječaja, sukladno gornjoj točki 8.

Kako biste mogli sudjelovati u natječaju morate prihvatiti ova Pravila i Pravila privatnosti i pravne napomene. Ističemo da u bilo kojem trenutku imate pravo povući ovu danu privolu ili koristiti vaša prava u vezi obrade osobnih podataka, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegovog zastupnika u pisanom obliku na adresu Arena Center Zagreb d.o.o., Ulica Vice Vukova 6, 10 020 Zagreb ili e-mail na Data.Protection@nepirockcastle.com.  Po primitku izjave o povlačenju privole, Arena Center Zagreb d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole, osim ako je drugačije predviđeno zakonom. Valja napomenuti, kako će sve radnje obrade i/ili prijenosa učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

Sve ostale informacije o načinu na koji društvo Arena Center Zagreb d.o.o. obrađuje osobne podatke možete doznati u Pravilima privatnosti i pravnim napomenama, dostupnima na sljedećoj poveznici: https://www.arenacentar.hr/hr/pravila-privatnosti-pravne-napomene/.