Izrazi svoj kreativni duh i osvoji kompletan maturalni look!

Maturalna večer sve je bliže, a uz Arena Centar i portal Teen385 možeš osvojiti outfit za taj poseban dan! Sve…


23. travnja 2019.
-
10. svibnja 2019.

Izrazi svoj kreativni duh i osvoji kompletan maturalni look!

Maturalna večer sve je bliže, a uz Arena Centar i portal Teen385 možeš osvojiti outfit za taj poseban dan!

Sve što trebaš je pustiti mašti na volju i napraviti kolaž preko kojeg ćeš nam se predstaviti.  Na svoj kolaž možeš staviti svoje hobije, želje, interese i sve ostalo što predstavlja baš tebe. Kolaž možeš napraviti preko kompjutera ili izrezivati slike i ukomponirati ih u kolaž.

Pobjednik osvaja poklon karticu Arena Centra u vrijednosti od tri tisuće kuna uz pomoć koje može odabrati baš sve potrebno da zablista na svojoj maturalnoj večeri.  Uz nagradu za prvo mjesto postoji i utješna nagrada za drugo mjesto – 500kn na poklon kartici Arena Centra!

Svoj rad možeš poslati na  info@teen385.com do 2. Svibnja, a prije toga obavezno pročitaj pravila nagradnog natječaja.

Pokaži svoju kreativnu stranu  i zablistaj na maturalnoj večeri!

Više informacija o nagradnom natječaju možeš potražiti na Teen385, a dobitnika ćemo proglasiti 10.svibnja.

 

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

“Osvoji kompletan maturalni look”

Priređivač nagradnog natječaja

Nagradni natječaj “Osvoji kompletan maturalni look” priređuje i organizira: Domino efekt d.o.o., Stari Slatinik, Općina Brodski Stupnik, ulica Hrvatskih branitelja 161, OIB: 83997642580. (u daljnjem tekstu: Organizator). Partner nagradnog natječaja je Arena Center Zagreb d.o.o., Ulica Vice Vukova 6, OIB: 83997642580 (u daljnjem tekstu Partner).

Trajanje i svrha natječaja

Nagradni natječaj će početi 19.04.2019. u 12 sati te završiti 02.05.2019. u 23:59 sati, a odnosi se na područje Grada Zagreba i okolice. Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije portala Teen385.com i Arena Centra.

Nagradni natječaj – način sudjelovanja

Nagradni natječaj održava se na portalu www.teen385.com.

Maturantice se pozivaju da do 02.05.2019. do ponoći izrade kolaž koji ih najbolje predstavlja kao osobu. Kolaž je moguće izraditi u digitalnom ili fizičkom obliku, a potrebno ga je poslati u digitalnom formatu (.jpg ili .pdf) putem e-maila info@teen385.com.

Kako bi se prijava smatrala važećom, sudionici natječja trebaju, uz svoj rad, na navedenu email nadresu napisati: svoje puno ime i prezime, adresu, broj telefona te škola koju pohađaju.

Dobitnica glavne nagrade, u suradnji s djelatnicima portala teen385.com sudjeluje u snimanju videa i fotografiranju koje će se održavati prilikom kupnje te prilikom odlaska na šminkanje i frizuru.

Pravila i uvjeti sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju svi maturanti koji su državljani Republike Hrvatske. Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnom natječaju u skladu sa zakonom. Ukoliko je dobitnik nagrade malodobna osoba, Organizator će uručiti nagradu osobi koja je temeljem zakona ili odluke državnog tijela dužna starati o njoj, a nakon uvida u isprave koje dokazaju roditeljski odnosno starateljski odnos.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju, sudionici se slažu s objavom vlastitih radova na portalu Organizatora, a u svrhu odabira najkreativnijeg rada.

Sudionici u nagradnom natječaju prihvaćaju obvezu objave imena i prezimena, grada te prijavljenog rada za potrebe priređivanja nagradnog natječaja. Finalisti nagradnog natječaja prihvaćaju obvezu fotografiranja i snimanja video priloga za potrebe završetka natječaja te objavu nastalih fotografija i videa. Ukoliko je sudionik nagradnog natječaja maloljetan, za potrebe snimanja potrebna je dozvola roditelja ili skrbnika. Sudionici u nagradnom natječaju sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka navedenih u prijavi u promocijske svrhe Organizatora i Partnera.

U nagradnom natječaju ne smiju sudjelovati radnici Organizatora i Partnera te članovi njihovih užih obitelji.

Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave za sudjelovanje u nagradnom natječaju nevažeće su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu, smatra se da sudionik nije poštivao Pravila nagradnog natječaja, a Organizator ima pravo u bilo kojem trenutku zabraniti sudjelovanje u nagradnom natječaju tom sudioniku.

Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

Odabir dobitnika

Nakon završetka nagradnog natječaja, tročlani žiri odabire 10 najkreativnijih radova. Ti radovi će biti objavljeni na portalu www.teen385.com te će svi čitatelji portala biti pozvani na glasanje za najkreativniji rad. 10.05.2019. na portalu će biti proglašen najkreativniji rad prema odabiru čitatelja.

Pobjednici natječaja je biti kontaktirani putem telefona u roku od 3 radna dana vezano za dogovor oko preuzimanja nagrade. Ukoliko se s dobitnicima neće moći ostvariti kontakt, nagrade se dodjeljuju sudionicima koji su bili sljedeći po redu.

Nagrada

Ukupan font nagrada iznosi 3.500,00 kn, uključujući PDV, a čini ga:

Glavna nagrada: 1 x Poklon kartica Arena Centra u iznosu 3.000,00 kn, iskoristiva u svrhu kupnje odjeće, obuće i modnih dodataka za maturalnu večer

Sporedna nagrada: 1 x Poklon kartica Arena Centra u iznosu 500,00 kn, iskoristiva u Arena Centru

Nagrada se preuzima na dan dogovoren s dobitnicima na Info pultu Arena Centra, uz predočenje osobne iskaznice.

Dobitnica samostalno odabire haljinu, cipele i modne dodatke u trgovinama Arena Centra koje omogućuju kupnju uz poklon karticu Arena Centra te dogovara termin za frizuru i šminkanje.

Nagrada nije prenosiva te se ne može zamijeniti za novac ili drugu uslugu.

Po završetku preuzimanja nagrade, koji će biti na dan maturalne večere za glavnu nagradu, a podrazumijeva odlazak na šminkanje u frizuru u Arena Centar te preuzimanje poklon kartice u iznosu 500,00 kn kao utješne nagrade, prestaju sve daljnje obveze Organizatora prema dobitnicima.

Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila natječaja.

Suglasnost s pravilima natječaja i uvjetima sudjelovanja

Sudionici natječaja suglasni su s ovim pravilima i uvjetima korištenja.

Ostala događanja


VIKEND+ 15. i 16. ožujka

VIKEND+ 15. i 16. ožujka

15. ožujka 2020.30. svibnja 2020.


BORANKA U ARENA CENTRU

BORANKA U ARENA CENTRU

03. studenoga 2019.


MEĐUNARODNI DAN OČEVA

MEĐUNARODNI DAN OČEVA

14. lipnja 2019. - 16. lipnja 2019.